Dit is wat onze klanten vinden

Reviews

‘Maurice heeft een heel eigen aanpak, een verademing in ‘makelaarsland’ . Ik kan hem van harte aanbevelen.’ 

Beijensstraat Nijmegen, verkocht met Maurice

One of a kind, dat was de begintekst die op Funda stond voor de verkoop van ons appartement. One of a kind kun je ook dit makelaars duo noemen, Maurice en Birgit.

Onze ervaringen zijn in ieder geval zeer positief, Als wij wat steekwoorden zouden geven; • Prettig in omgang. • Deskundig. • To the point. • Reëel

Al bij al is het voor ons een goede keus geweest om ons appartement via Met-Maurice te verkopen. En een prettige bijkomstigheid: dinsdag op Funda, zondag de rondleidingen en om 17.00 verkocht!

Op naar onze volgende woning. En mochten wij ooit in de verleiding komen om dat object te verkopen dan melden we ons zeer zeker weer bij dit “One of a kind” koppel.

– Barbarossastraat 79

Maurice en Birgit van Met Maurice hebben mij uitstekend begeleid bij de verkoop van mijn appartement. Ze waren deskundig, open en altijd bereikbaar. Ik zou ze zeker aanbevelen als je behoefte hebt aan een makelaar die jou als verkoper centraal staat.

– Industrieweg 13

Klantgerichte, persoonlijke benadering van Maurice en Birgit. Erg prettig dat bezichtigingen in het weekend plaatsvinden, voor alle partijen. Beiden verstand van zaken, transparant en voor een goede prijs. Wij zouden deze makelaar zeker aanraden.

– Moeflonstraat 26

Met Maurice is een makelaar met een net wat andere aanpak, die ons wel aansprak. Samen met Birgit is hij enthousiast en energiek, met goede tips en adviezen. Ze beschikken over een hoge mate van deskundigheid en vullen elkaar prima aan.

Dit alles heeft geresulteerd in een snelle verkoop van ons appartement. We hebben het contact als zeer prettig ervaren. Dank je wel Maurice en Birgit!

– Dr. Claas Noorduijnstraat 9A 26

MET Maurice, is een goed gekozen naam. Dit is een hele fijne, oprechte, integere en bovenal een super enthousiaste makelaar die MET zijn klanten het huis verkoopt.

Maurice en zijn vrouw Birgit weten de juiste toon te vinden in hun aanpak, zijn sterke tekstschrijvers en voelden ons heel goed aan. Ze maakten samen van de bezichtigingsdag iets speciaals waardoor het enthousiasme van de kijkers alleen maar sterker werd en ons huis succesvol in een recordtijd verkocht is.

Het was een groot plezier om met Met Maurice te werken.

– Plein 1944 98 B

Onze ervaring is zeer positief geweest. Maurice is zeer toegankelijk. Communiceert zeer goed. En heeft een prettige eigen stijl.

– Dorpsstraat (kavel)

Wilde eerst mijn woning zelf verkopen, maar heb Maurice toch gevraagd omdat ik wilde weten wat hij voor me kon betekenen. Maurice had zojuist een woning tegenover mij verkocht. Na een gesprek was ik snel om. Maurice en partner Birgit kwamen betrouwbaar over. Niet strak in het pak maar gewoon casuel. Hij heeft een goed verhaal geschreven op Funda wat niet standaard was. Er zijn drie kijkdagen geweest en op mijn woning is een goed bod gedaan boven de vraagprijs. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking en communicatie van Maurice.

– Bronsgeeststraat 18

We ‘ontdekten’ Maurice door zijn leuke beschrijvingen op funda. Na een kennismaking bleek dat hij niet alleen een dichter is, maar vooral ook héél erg goed in zijn vak.

Maurice zette zich voor 100% in, zowel voor ons als verkoper, maar óók voor de potentiële kopers. We kregen goede tips en hij stuurde een top fotografe op ons af.

De bezichtigingen plande hij in sneltreinvaart tijdens de weekends (echt ideaal!). Samen met zijn vrouw Birgit gaf hij de kopers een fijn gevoel (zo hoorden wij later). Ik geef aan iedereen die een huis (ver)koopt een bindend advies: (ver)koop je huis met Maurice!!

– Bottelstraat 1 E

Wij hebben een zeer positieve ervaring met Maurice. Maurice is een makelaar die maatwerk levert. Hij onderscheidt zich door zijn enorme kwaliteit om aan te sluiten bij het verhaal van zijn klanten. Hij heeft heel erg met ons meegedacht in wat in onze situatie de beste manier was om ons huis te verkopen. Hij is transparant, laagdrempelig in contact, creatief en doortastend.

Maurice heeft ons op een persoonlijke en betrokken manier geholpen met het vinden van ons droomhuis. Denkt buiten de gebaande paden waardoor hij echt een meerwaarde heeft geleverd op het koop- en verkoopproces. Plant afspraken in de weekenden, is via de app heel toegankelijk. Gaat op buurtonderzoek, duikt in archieven. Maurice is zuiver in wat hij doet en weet dit op zo’n manier te vertalen, dat elke stap voor ons helder en duidelijk is gebleven.

Zijn enthousiasme in zijn werk brengt hij over waardoor hij voor ons een heel spannend proces om heeft gevormd naar een fantastisch avontuur. Wij raden het echt iedereen aan om met hem in zee te gaan.

– Oude Ubbergseweg 37

Op zeer prettige en originele wijze werd mijn huis in no time verkocht. De kosten zijn zeer schappelijk. Ik beveel met Maurice van harte aan!

– Pollendal 3

Met Maurice is een eerlijke oprechte makelaar die zich 100% in zet om je woning te verkopen. Een echte aanrader!

– John Lennonstraat 23

Wij zochten voor de verkoop van ons huis een makelaar met een deskundige, maar vooral ook een persoonlijke en betrokken manier van werken. Al meteen bij de kennismaking met Maurice en Birgit wisten we dat we helemaal goed zaten. Ze hebben een onderscheidende manier van werken en doen dit met veel passie en enthousiasme. Met vragen konden we altijd terecht en ze wisten precies de juiste aanpak te kiezen voor een snelle en goede verkoop van ons huis. Wij zijn zeer enthousiast over de samenwerking en raden Maurice en Birgit aan iedereen aan!

– Hegdambroek 1612

Een huis verkopen doe je (gelukkig) niet jaarlijks en daarom was het erg fijn om hierin begeleid te worden door Maurice en Birgit. Je merkt meteen dat beiden verstand van zaken hebben. Het contact was erg aangenaam, de communicatie en bereikbaarheid verliep heel soepel alsmede ook uitleg bij evt. vragen. Het gehele proces liep als vanzelf waardoor het ons weinig stress en inspanning heeft gekost. Mocht er nog een volgende keer komen, dan schakelen we Maurice en Birgit zeker weer in!
– Staringstraat 32 
Het zoemde over het woonerf: ” met Maurice ” ( en Birgit ) is een hele prettige, toegankelijke makelaar! Hij is to the point, heeft geen kapsones, hanteert een vast courtage en bereikt een heel goed resultaat. Wat wil je nog meer? Wij zijn superblij dat we met Maurice in zee zijn gegaan. We zijn ambassadeur van ” met Maurice” geworden.
– Moeflonstraat 28

Ik heb Maurice en Birgit ontmoet toen ik zelf opzoek was naar een huis. Ik was enorm gecharmeerd van hun aanpak als verkopende makelaar en de aandacht die zij mij schonken als koper. Destijds behandelden de meeste verkopende makelaars mij met enige arrogantie, maar Maurice en Birgit namen mij erg serieus.

Toen ik dus zelf een huis ging verkopen was het een makkelijke keuze. Met hun vakmanschap, kennis en persoonlijke aandacht hadden ze het huis snel verkocht aan een erg geschikte partij. Zij zijn echt anders (en beter) dan de standaard makelaar. Ik raad hun dus ook van harte aan!

– Bronsgeeststraat 49

Vrienden van ons hadden hun appartement verkocht en waren zeer enthousiast over Maurice en Birgit. Hierdoor hebben ook wij voor Maurice gekozen en we begrepen al snel waar het enthousiasme vandaan kwam.

Al bij de eerste kennismaking voelde wij aan alles dat we de verkoop van ons appartement aan Maurice en Birgit konden overlaten. Het is duidelijk dat Maurice veel kennis van zaken heeft en hij en Birgit met oprechte passie te werk gaan. Hun stijl doet modern en persoonlijk aan waarbij aan alles wordt gedacht.

Wat wij erg fijn vonden is dat we in het weekend terecht konden, Maurice vrijwel altijd bereikbaar is én dat de bezichtigingen op een zondag gepland konden worden. Ook alle andere zaken waren snel geregeld. Kortom een aanrader! Geen standaard makelaar en geen standaard praatjes. Met Maurice wordt de verkoop van je huis nog leuker! 

– Regulierstraat 43c

Ons ouderlijk huis was geen doorsnee woning die wij te koop zetten. Maurice en Birgit verdiepten zich snel in het karakter van het huis, en luisterden goed naar onze verhalen en wensen.

Met creativiteit en flexibiliteit leidden zij ons naar een vloeiend verlopen verkoop van het huis.

– Berg en Dalseweg 132

Maurice en Birgit kunnen wij van harte aanbevelen. Zij zijn enthousiast, professioneel, communicatief goed en geven persoonlijke aandacht. 

Ze zijn goed bereikbaar en reageren zeer snel, zelfs in de avonduren. We hebben met veel plezier met hen samen gewerkt en ons huis verkocht! Harry en Miep.

– Dromedarisstraat 54

Via onze dochter hebben wij Maurice en Birgit leren kennen. Bij het eerste gesprek was de klik er eigenlijk direct. Een groot voordeel van Met-Maurice is dat zij zeer goed bereikbaar zijn, ook buiten kantooruren. Je stuurt bijvoorbeeld een WhatsApp, en hier wordt snel op gereageerd. Zeker niet onbelangrijk, de Prijs / kwaliteit is zeer goed. Ik zal Maurice en Birgit zeker aanbevelen.

– Heidebloemstraat 85

Maurice en Birgit, een erg fijn stel om mee te werken! Geen loze praatjes of ingewikkelde prijsafspraken, gewoon helder, eerlijk en degelijk. We hebben echt ontspannen ons huis kunnen verkopen. Zelf hadden we ook een bepaald idee bij de verkoop en dit werd ook gerespecteerd en samen zijn we tot een goede verkoopstrategie gekomen met een heel mooi resultaat. We hebben heel wat makelaars gezien maar zij hebben écht een andere aanpak, een verademing!

– Herckenrathweg 5

Ik ben erg tevreden over de samenwerking met Maurice als makelaar. In een paar woorden samengevat; Maurice is gedreven, daadkrachtig, deskundig, transparant, korte lijntjes, prettig contact en persoonlijke benadering.

De geplaatste advertentie was erg pakkend geschreven met goede foto’s ter illustratie. Het resultaat is een razendsnelle verkoop van het huis. Enorm tevreden over het resultaat! Bedankt Maurice.

– Lijsterstraat 19

‘Met Maurice’ schreef een vlotte verkooptekst voor ons appartement, gaf goede tips voor de woningpresentatie, regelde een klasse fotograaf, organiseerde in één weekend – op afspraak per geïnteresseerde – sfeervolle bezichtigingen (hoorden we later terug), kortom ‘Met Maurice’ werk je in een prettige samenwerking naar een goed resultaat!

– Plein 1944 98 A

Via een collega kregen wij de aanbeveling om met Maurice ons huis te verkopen. Binnen no time was ons huis verkocht op een originele manier. De samenwerking met Maurice liep super!

– Von Rheinhabenstraat 4

We voelden meteen een klik met Maurice. Hij heeft een prettig overkomen. Het is duidelijk dat hij goed zicht heeft op de markt en de kopers. Hij weet de juiste setting te creëren, zowel digitaal als in het contact.

Maurice hanteerde zijn eigen strategie (natuurlijk in overleg), waarin wij ons erg goed konden vinden. Hij heeft zich enorm ingezet, kijkdagen georganiseerd in het weekend en is zeer goed bereikbaar.

Maurice doet zijn werk met kennis, passie en enthousiasme.

– Prinses Wilhelminalaan 5

Maurice heeft ons heel goed geholpen in onze zoektocht naar ons huis en bij de verkoop van ons oude huis.

– Nassaulaan 33

Maurice heeft ons goed ondersteund in het vinden en het aankopen van de woning. We hebben het ervaren als een prettige samenwerking.

– Heidebloemstraat 28

Via een tip van anderen kwamen we in contact met ‘Met Maurice’. Een kort berichtje was voldoende om dezelfde dag nog met elkaar in gesprek te komen. Het sprak ons aan dat we met Maurice én met Birgit onze wensen konden bespreken. Niet onbelangrijk was dat zij een vast bedrag aan courtage vroegen. Het was heel vlot geregeld allemaal: het maken van de prachtige foto’s van ons appartement, het benaderen van hun potentiële gegadigden, waaruit uiteindelijk 4 serieuze kijkers kwamen. Op vrijdagmiddag werden de gegadigden ontvangen en rondgeleid. Al op zondagmiddag werd een eerste bod uitgebracht, op maandag gevolgd door nog twee. Onze keuze op basis van prijs en leveringsdatum werd professioneel begeleid. De inmiddels ondertekende koopovereenkomst is niet een standaard NVM contract, maar op maat voor onze situatie opgesteld. Kortom dit is een zeer professionele partij!

– Villandry 52

Als je geen standaard makelaar wil, die in deze verhitte huizenmarkt de houding heeft dat je huis zichzelf wel verkoopt, kies er dan voor je huis te verkopen Met Maurice. Maurice is ècht geïnteresseerd en betrokken, niet alleen in jou als verkoper, maar ook in je potentiële kopers. Sleutelwoorden: enthousiast, betrouwbaar, reageert snel en adequaat, doet bezichtigingen in het weekend, zeer snelle verkoop, een geweldig resultaat en dat allemaal voor een schappelijk (vast!) tarief. Maurice en zijn Birgit pakken het hele proces op een bijzondere, eigenwijze manier aan en dat was voor ons een hele verademing.
-Kaaplandstraat 60
De dienst van Maurice en Birgit is in één woord “top”! Het verkopen van een huis is een spannende gebeurtenis. Toch weten ze je elke keer weer gerust te stellen. Alles wordt uit handen genomen van begin tot einde. Bij de volgende verkoop of koop zou ik zonder twijfel hun weer in dienst nemen.
– Nel Petersstraat 54
Via mondelinge reclame kwam ik in contact “met Maurice”. Laat ik eens bellen dacht ik. Maurice belde gelijk terug en twee dagen later ontving ik Birgit en Maurice. Super leuk, duidelijk en concreet. Ik ben erg tevreden met het resultaat van de verkoop van mijn huis. De kijkers reageerden zeer positief op de rondleidingen van Birgit en Maurice. De verdere afwikkeling gaat ook prima. De foto’s op Funda zijn perfect genomen en de presentatie op funda(tekst) erg goed. Aan te bevelen dus! 

-Staringstraat 28

Maurice heeft een heel eigen aanpak, een verademing in ‘makelaarsland’. Fijn persoonlijk contact, geen 9 tot 5 mentaliteit, geen holle praatjes. Hij zet zich in voor zijn klant, met Birgit aan zijn zijde. Ik kan Maurice van harte aanbevelen!

– Pollendal 6

De hele ervaring met Maurice was een plezier! Maurice en Birgit zijn heel professioneel, vriendelijk, en effectief. Ik heb voor hun als verkoop makelaars gekozen omdat ik als koper heel erg onder de indruk was van hoe leuk zij de bezichtigingen hebben georganiseerd. 

Zij hebben heel snel en effectief de woning op de markt gezet, goede foto’s, en een leuke tekst erbij geschreven. Het hele proces was soepel en overzichtelijk, en de kosten zijn heel transparant. Ik kan hun alleen maar aanraden.

– Beijensstraat 20

Wij hadden meteen een klik met Maurice en Birgit waardoor de communcatie soepel verliep. Maurice is heel daadkrachtig en efficient. Bovendien waren ze altijd bereikbaar voor vragen.

Het was erg fijn om te horen dat ze een leuke rondleiding gaven in ons huis, waardoor er veel enthousiaste geinteresseerden waren. Het huis was dan ook binnen een hele korte tijd verkocht. Bedankt Maurice en Birgit.

– St. Annastraat 71

Met Maurice was ons huis binnen no time verkocht voor een hele mooie prijs. Maurice kwam op ons enthousiast en professioneel over met persoonlijke aandacht.

Hij is alert en doortastend waar nodig, wist ook ons te stimuleren de formele zaken goed te regelen en te adviseren bij beslissingen. Maurice maakt een goede inschatting van de actuele woningmarkt. Hij was goed bereikbaar en snel in regelen van zaken.

Maurice heeft een goede samenwerking met partners zoals de fotograaf en zorgde samen met Birgit voor een enthousiaste rondleiding van kopers. Belangrijke zaken zijn ons echt uit handen genomen en dat is uitstekend bevallen.

– St. Geertruidestraat 10

Eigenlijk was ik helemaal niet van plan mijn huis via een makelaar te verkopen. Want hoe moeilijk kan dat nou zijn in de huidige markt, met een huis op een geliefde plek? Maar toen sprak mijn collega zeer enthousiast over ene ‘Met Maurice’. Binnen vijf minuten reageerde hij (op zaterdag!) op mijn mail, en ik besloot met hem in zee te gaan. Geen seconde spijt van gehad.

Wat ‘Met Maurice’ uniek maakt is zijn frisse, creatieve aanpak, flexibiliteit (altijd bereikbaar!) en de samenwerking met zijn vrouw Birgit. Samen vormen zij een waar ‘dream team’: Maurice is daadkrachtig en nuchter, Birgit warm en humorvol. Koelbloedig loodsten zij mij door de emotionele achtbaan die de (ver)koop van een huis kan zijn.

Ik heb grote bewondering voor hun werk: een huis verkopen blijkt écht een vak apart. Vanuit die ervaring raad ik iedereen aan: ontzorg jezelf en (ver)koop je huis samen met Maurice en Birgit!

– Scholenhof 16

Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Het contact is fijn en goed verlopen. Makelaar heeft ons huis op een mooie manier te koop gezet, mooie tekst, extra terug gekomen om met mooi weer nog wat foto’s te maken ivm de eerste sessie bewolkt was. Binnen een week verkocht. Een eigen stijl van makelaardij.

– Daniël Mijtensstraat 4

Maurice doet dingen net even wat anders dan de andere makelaars. Hij is transparant in wat hij doet en vraagt en is (bijna) altijd bereikbaar, ook buiten kantoortijden.

Ook de bezichtigingen heeft hij allemaal op 1 dag in het weekend gepland. Dat heeft geresulteerd in een snelle verkoop met een zeer goed resultaat. Zijn persoonlijke benadering is erg prettig, alsof hij alleen met jouw huis bezig is. Zeer aanbevolen!

– Oranjesingel 62 C

Maurice is een makelaar die persoonlijk contact, integriteit en transparantie centraal heeft staan. Met zijn interessante blik op de markt bepaalt hij een strategie die past en werkt. Hij behandelt kopers en verkopers als mensen en dat is een goeie eigenschap voor makelaar.

– Bordeslaan 314

Met Maurice hebben wij ons droomappartement gevonden! Maurice was vanaf het begin erg betrokken en zeer behulpzaam bij onze zoektocht, en heeft ons hierin op een uiterst professionele manier begeleid.

Hij luisterde goed naar onze wensen en selecteerde altijd woningen die aansloten op wat wij wilden. Daarnaast was hij altijd bereikbaar tijdens elke stap van het proces, en door zijn ruime kennis en ervaring binnen het vakgebied wist hij ons altijd op de juiste manier te woord te staan.

Hij betrok ons altijd bij zijn aanpak, waardoor wij altijd precies wisten waar we aan toe waren. Maurice is creatief en denkt in oplossingen. Daarnaast mag ook gezegd worden dat hij erg sympathiek en toegankelijk is als persoon. Wij zouden Met Maurice dan ook aan iedereen aanraden!

– Ziekerstraat 14 D

Nieuwsgierig geworden?

We bellen je graag.