Wil jij je huis verkopen?

– Dan zit je bij ons goed

Bel ons…

…als je een makelaar zoekt die gek is op huizen, die weet dat je met aandacht voor jou als klant, voor jouw huis én voor de kijkers de beste verkoopresultaten boekt!

...omdat je een makelaar zoekt met een eigen kijk op verkoop, die jou ook echt advies kan geven over de verschillende strategieën en die werkt voor een vast bedrag.

…omdat je beseft hoe belangrijk het is dat we potentiële kopers van jouw huis zowel online als offline kennen, zodat de juiste kijkers jouw huis komen bezichtigen.

…als je een team fotografen zoekt dat de fraaiste foto’s maakt (zonder de ruimtes groter te laten lijken dan ze zijn) en als je een makelaar zoekt met een ‘vlotte pen’.

En bel ons vooral als je je afvraagt waarom wij de bezichtigingen ook op zaterdag én zondag houden en waarom we als courtage een vast bedrag hanteren. Benieuwd wat we nog meer doen waardoor kijkers stuk voor stuk zeggen dat onze bezichtigingen echt leuker zijn dan bij andere makelaars? Dat leggen we je natuurlijk graag uit in een persoonlijk gesprek. Dan kunnen we meteen kennismaken.

Zie hier de totale kosten met Maurice:

Vraagprijs: 500000

Totale kosten: 350 inclusief BTW

Waarom met Maurice?

Kijk dan zeker naar onze reviews!

Lees hier wat één van onze klanten zegt:

One of a kind, dat was de begintekst die op Funda stond voor de verkoop van ons appartement. One of a kind kun je ook dit makelaarsduo noemen, Maurice en Birgit.

Onze ervaringen zijn in ieder geval zeer positief, Als wij wat steekwoorden zouden geven: • Prettig in omgang • Deskundig • To the point • Reëel

Al bij al is het voor ons een goede keus geweest om ons appartement via Maurice te verkopen. En een prettige bijkomstigheid: dinsdag op Funda, zondag de rondleidingen en om 17.00 verkocht!

Op naar onze volgende woning. En mochten wij ooit in de verleiding komen om dat object te verkopen dan melden we ons zeer zeker weer bij dit “One of a kind” koppel.

– Barbarossastraat 79

Waarom Maurice

Wat is mijn huis waard?

Wil jij een vrijblijvende waardebepaling voor jouw huis ontvangen? Wij komen graag bij jou langs.

Open chat
Maurice en Birgit
Hoi, met Maurice en Birgit!

Heb je een vraag? Stel deze dan gerust. We helpen je graag.

Groet!

Maurice en Birgit