Wil jij je huis
verkopen?

Dan ben je op de juiste plek.

Bel ons niet als je een makelaar zoekt die jouw huis ‘even op funda zet’, tegen kijkers zegt: ‘loop maar rond en als je vragen hebt, dan hoor ik het wel’ en die vervolgens op een bod gaat zitten wachten.

Berg en Dalseweg Nijmegen, verkocht met Maurice

Bel ons wel...

…als je een makelaar zoekt die gek is op huizen, die ervan overtuigd is dat je met aandacht voor jou als klant, voor jouw huis én voor de kijkers de beste verkoopresultaten boekt!

…omdat je een makelaar zoekt met een eigen kijk op verkoop, die jou ook echt advies kan geven over de verschillende verkoopstrategieën en die werkt voor een vast bedrag.

…omdat je beseft hoe belangrijk het is dat we potentiële kopers van jouw huis zowel online als offline kennen, zodat de juiste kijkers jouw huis komen bezichtigen.

…als je een team fotografen zoekt dat de fraaiste foto’s maakt (zonder de ruimtes groter te laten lijken dan ze zijn) en als je een makelaar zoekt met een ‘vlotte pen’. 

En bel ons vooral als je je afvraagt waarom wij de bezichtigingen het liefst op een zaterdag én zondag houden. En wat we allemaal nog meer doen waardoor kijkers stuk voor stuk zeggen dat onze bezichtigingen echt leuker zijn dan bij andere makelaars. Dat leggen we je natuurlijk graag uit in een persoonlijk gesprek. Dan kunnen we meteen kennismaken.

Nieuwsgierig?

We bellen je graag.