Wie is Maurice

De meest moderne makelaar?

We leven in moderne tijden tenslotte. Hoe modern ikzelf ben? Denk alleen al aan de bezichtigingen. Die houd ik het liefst op zaterdag én zondag. Waarom? Omdat de meeste potentiële kopers dan vrij zijn. En als je bedenkt dat meer bezichtigingen gelijk staan aan een hogere opbrengst voor jou als verkoper, dan begrijp je waarom.

En hoge wisselende courtages? Die ken ik niet. Ik werk voor een vast tarief omdat ik vind dat je altijd je uiterste best moet doen. Klanten waarderen duidelijk mijn transparantie en inzet. Dat zie je aan de reviews.

De verkoop van jouw huis is echt mensenwerk. En ja, dat maakt het ook zo mooi natuurlijk! Een persoonlijk tintje mag daarom niet ontbreken, vandaar de naam: met Maurice.

Kwakkenberg Nijmegen
Het eerste huis dat ik mocht verkopen.

Wie is Maurice

Een paar trefwoorden…

  • Gek op Birgit, Nijmegen, huizen en winegums
  • Verzot op verbouwprogramma’s en (laten) verbouwen
  • Speel graag tennis, hou van wandelen en fietsen
  • Geniet van lekker eten en drinken
  • Blij met de mooie natuur rondom Arnhem en Nijmegen.

Nieuwsgierig?

We bellen je graag.