Von Rheinhabenstraat 4

's-Hertogenbosch

€375000 k.k.

Omschrijving

De IJzeren Vrouw als jouw achtertuin…

… en de Bossche binnenstad op loopafstand, hoe heerlijk is dat?! En sorry voor de klusliefhebbers onder jullie, ik moet jullie echt teleurstellen. Deze ruime moderne woning is zo goed als klaar!

Jouw wensenlijstje?

Als er op jouw wensenlijstje 4 slaapkamers, een heerlijke badkamer, een fijne woonkamer met half open keuken, een beschutte tuin, een praktische schuur en een eigen parkeerplaats staan, dan zou ik hier zeker komen kijken. Als makelaar bof ik maar met mijn klanten Lieke en Ward. Zij hebben hun huis namelijk goed onderhouden. En ja, het helpt natuurlijk ook dat het om een ‘jonge’ woning uit 2007 gaat. Dan mag je wel het nodige verwachten van de bouwkwaliteit.

Geweldige ligging

Het achtergronddecor van jouw nieuwe thuis wordt niet alleen door de IJzeren Vrouw gevormd. Ook het Prins Hendrikpark draagt hier, met z’n fijne wandelmogelijkheden langs grasvelden met fraaie bomen, zeker aan bij. Echt een plek waar kinderen bijvoorbeeld heerlijk kunnen spelen! En voor de forens heb ik ook mooi nieuws: de uitvalswegen en het centraal station zijn erg goed bereikbaar.

Kortom:

– Op loopafstand van de binnenstad
– De IJzeren Vrouw ‘om de hoek’
– Modern huis met 4 slaapkamers
– Woonoppervlakte 119 m2
– Inhoud 417 m3, perceel 102 m2
– Eigen (interne) parkeerplaats (€ 14,- per mnd).

Nieuwsgierig?

Dat snap ik! Bel mij gerust voor een afspraak. Speciaal op zondag 17 november a.s. ben je hiervoor (op afspraak dus) van harte welkom! Ik ben nu al benieuwd naar jouw reactie.

Graag tot gauw!

Maurice Beckers

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Buitenruimte

Energie

Nieuwsgierig?

Voor het plannen van een bezichtiging hebben we wat gegevens van je nodig.