Villandry 50

Nijmegen

€400000 k.k.

Omschrijving

One of a kind

Hoe fraai wil je het hebben? Het begint al met de fantastische ligging in een schitterende parkachtige omgeving, echt een oase van rust en toch dichtbij het centrum van Nijmegen. Tel daar ook nog eens de tijdloze architectuur en een markant monumentaal pand bij op, dan krijg je: landgoed Villandry.

Bijzonder wonen

Het gevoel van bijzonder wonen krijg je al als je de lange oprijlaan opkomt. En wordt nog eens versterkt als je op het bordes voor de monumentale villa staat en de riante ontvangsthal binnenkomt. Hier springen de verschillende stijlkenmerken meteen in het oog. Denk alleen al aan de marmeren vloer en de fraaie raampartijen van glas-in-lood. Deze ramen zorgen ervoor dat het licht vanaf boven goed wordt verdeeld over de ruimte. In de villa vind je ook twee logeerkamers die door gasten van de bewoners van de Villandry gebruikt mogen worden. Hoe heerlijk is dat!

Thuiskomen

Als je dit prachtige appartement binnenkomt dan zorgen de uitstraling en de warme sfeer er meteen voor dat je je hier thuis voelt. En ja, natuurlijk helpen de chique parketvloer en de fraaie 3.70 meter hoge plafonds daarbij. Daarnaast vallen de mooie raampartijen met werkelijk prachtig uitzicht op de schitterende tuin zeker op. Keer op keer besef je hoe heerlijk het is om hier te wonen. Zet de deuren bij mooi weer dus lekker open en geniet vanaf jouw eigen terras van het mooie uitzicht.

Het landgoed van maar liefst 7 hectare en het uitzicht zijn fantastisch, maar onderschat het appartement zelf ook niet. De woonkamer en de eetkamer laten zich bijvoorbeeld makkelijk indelen. Er is nu een fijne dichte keuken, maar mocht je deze bij de woonruimte willen betrekken, dan hebben we daar ook nog goede ideeën over. Aan de andere kant van het appartement vind je een grote slaapkamer met mooie inbouwkasten en een ruime badkamer. Het is sowieso fijn natuurlijk dat het appartement gelijkvloers is en op de begane grond ligt.

Alles in de buurt

Vanwege de ligging profiteer je van alle gemakken die het centrum van Nijmegen en Nijmegen-Oost je te bieden hebben. Of je nu van cultuur wilt genieten bij De Vereeniging, naar de film bij Lux, ergens een hapje wilt eten of naar het centraal station? Dit alles vind je dichtbij.

Samengevat

Fraai landgoed, prachtige locatie
Schitterend 2-kamer appartement
Gelijkvloers wonen op de begane grond
Woonoppervlakte 88,8 m2
Zonnig terras van 13,3 m2
Eigen berging (16,8 m2) en parkeerplaats
Actieve VVE, bijdrage € 311,29 per maand

Zien is geloven?

Bel mij zeker voor een persoonlijke rondleiding. Ik ben nu al benieuwd naar jouw reactie.

Graag tot gauw!

Maurice Beckers

VvE checklist

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Ligging en buitenruimte

Energie

Kadastrale gegevens

Bergruimte

Parkeren

VvE checklist