Tribunusallee 61

Huissen

€830000 k.k.

Omschrijving

Droomhuis…

… met een droomuitzicht! Wat wil je nog meer? Het begint al met de fantastische ligging met vrij uitzicht op het park. Tel daar de heerlijke woonkamer, de chique keuken, maar liefst 4 slaapkamers en de aparte werkkamer bij op, dan krijg je een huis om verliefd op te worden!

Ideaal gezinshuis

Onder architectuur gebouwd in 2019 en met liefde onderhouden, dat zie je meteen! Omdat het een groot huis is, zie je hier gemakkelijk kinderen rondrennen (en die hebben ook nog eens hun eigen etage). Ook perfect trouwens als je gewoon graag veel ruimte om je heen hebt. Eventueel een bedrijf/praktijk aan huis? Geloof me, daarmee voel je je hier zo thuis.

Ik zou deze villa tekort doen door hier alleen de woonlagen te beschrijven. Denk bijvoorbeeld ook aan de fraaie (onder architectuur aangelegde) tuin met het vrije uitzicht. Met allemaal fijne plekjes waar je lekker kan zitten en genieten. Of loop het park aan de overkant in voor een heerlijke wandeling. Ik kan nog meer pluspunten benoemen, maar een villa op een plek als deze moet je toch echt zelf ervaren. Je bent dan ook van harte uitgenodigd om het te komen bewonderen!

Centrale ligging

Alles begint natuurlijk met het goede gevoel dat je bij jouw nieuwe thuis moet hebben. En met de mooie plek en het heerlijke uitzicht. Tegelijkertijd ligt het huis op fietsafstand van het gezellige centrum van Huissen waar je alle voorzieningen vindt. Ideaal dus! Daarnaast zijn scholen en kinderopvang dichtbij. En met de auto zit je zo op de snelweg.

Samengevat

• Schitterende villa uit 2019
• 6 kamers, 4 (mogelijk 5) slaapkamers
• Goed onderhouden, mooie ligging
• Luxe afwerking (o.a. airconditioning en centraal stofzuigsysteem)
• Heerlijke tuin op het zuidwesten
• Woonoppervlakte 214,1 m2
• Inhoud 833 m3
• 20 zonnepanelen, energielabel A+

Al een beetje verliefd?

Bel mij dan zeker voor een persoonlijke rondleiding. Ik ben nu al benieuwd naar jouw reactie.

Graag tot gauw!

Maurice Beckers

VvE checklist

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Ligging en buitenruimte

Energie

Kadastrale gegevens

Bergruimte

Parkeren

VvE checklist