Tooropstraat 159

Nijmegen

€450000 k.k.

Omschrijving

Verborgen juweel

Wel de lusten, niet de lasten! Dat geldt zeker voor deze fraaie, flink gerenoveerde benedenwoning in het mooie Nijmegen-Oost! Hier vind je nog die heerlijke jaren-30-charme, maar dan gecombineerd met een moderne afwerking.

Jouw woonwens?

Wat denk je van een mooie woonkamer-en-suite, een moderne keuken van Bulthaup uit 2014, een praktische badkamer, 3 slaapkamers en een grote tuin van maar liefst 17 x 6 meter die achter de voorgevel van de Tooropstraat 159 verborgen ligt. Tel daarbij op dat eigenaren Tessa en Dorus erg goed voor hun huis zorgen. Dan snap je meteen waarom hun huis zo aantrekkelijk is.

Zal ik het eens voor je opsommen? Op de begane grond vind je, naast een woonkamer-en-suite, een eetkamer en keuken, ook nog een slaapkamer en een badkamer. En die prachtige details-van-toen maken het helemaal af! Dat zie je goed aan de mooie glas-in-looddeuren, de granito vloer en de wandtegeltjes in de hal. Op de eerste verdieping vind je ook nog twee slaapkamers. Het witgoed heeft weer een plekje in de kelder gevonden. Daar kan je meteen ook nog extra spulletjes kwijt. Als kers op de taart is er zelfs een grote tuin met achterom. Door z’n grootte heb je hier echt altijd een zonnig plekje. Hier zie je jezelf dus makkelijk zitten en genieten!

Hoezo verborgen?

De voorgevel doet niet vermoeden dat er zoveel moois en groots achter verscholen ligt. Eenmaal binnen zie je gelukkig meteen wat ik bedoel; kom het dus vooral zelf eens bekijken. Wonen en werken/studeren aan huis wordt hier namelijk wel heel makkelijk. En de ligging is natuurlijk briljant! Of je nu een hapje wil eten in een van de vele restaurantjes in Oost of even de stad in wil, je loopt of fietst er zo naartoe. Verschillende supermarkten, scholen en kinderdagverblijven, de natuur rondom Nijmegen en het centraal station, alles is dichtbij. Hoe heerlijk is dat!

Samengevat

– fraaie jaren-30-benedenwoning
– 4 kamers (3 slaapkamers)
– 99,2 m2 woonoppervlakte
– eigen zonnige tuin: 17 x 6 m
– hartje Nijmegen-Oost
– slapende hoofd-VVE (+ actieve ‘sub-VVE’)
– bijdrage €15 (+ €35) per maand

Verliefd op deze woning?

Bel mij dan zeker voor een persoonlijke rondleiding. Speciaal op zaterdag 4 september a.s. ben je hiervoor (op afspraak dus) van harte welkom! Ik ben nu al benieuwd naar jouw reactie.

Graag tot gauw!

Maurice Beckers

VvE checklist

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Ligging en buitenruimte

Energie

Kadastrale gegevens

Bergruimte

Parkeren

VvE checklist