Staringstraat 32

Nijmegen

€675000 k.k.

Omschrijving

Locatie, locatie, locatie

Hoe fraai wil je het hebben? Het begint al met de fantastische ligging, omgeven door andere chique herenhuizen aan de rand van Nijmegen Centrum. Tel daar de heerlijke woonkamer en suite, 2 keukens, 2 badkamers en maar liefst 5 slaapkamers bij op, dan krijg je een huis om verliefd op te worden!

Als 1 huis of beneden- en bovenwoning?

Dat is aan jou. Dit huis laat zich makkelijk delen in een beneden- en bovenwoning. Ik kan mij ook voorstellen dat je er juist je eigen paleisje van gaat maken en het hele pand gaat bewonen. De animatiefoto’s laten immers zien hoe prachtig het kan worden met alleen al een (cosmetische) opknapbeurt. En zeg nou zelf: het is toch heerlijk als je zo’n sfeervol huis met zoveel ruimte op zo’n fraaie plek helemaal voor jezelf hebt!

Over zoveel ruimte gesproken: je ziet hier dan ook makkelijk kinderen rondrennen. En zij hebben ook nog eens hun eigen etage. Het huis is ook perfect als je zelf gewoon graag veel ruimte om je heen hebt. Eventueel een bedrijf/praktijk aan huis? Geloof me, daarmee voel je je hier ook zo thuis.

Fantastische ligging

Niet alleen de binnenstad met al haar (culturele) voorzieningen, ook de winkeltjes, eetcafés en restaurants van Nijmegen-Oost vind je op loopafstand. Verder zijn scholen en kinderopvang dichtbij, net zoals verschillende supermarkten. Werk je in één van de ziekenhuizen of bij de universiteit, dan neem je makkelijk de fiets. En met de auto zit je zo op de snelweg.

Samengevat:

– schitterend herenhuis uit 1924
– goed onderhouden, mooie ligging
– 5 slaapkamers, 2 keukens, 2 badkamers
– stadstuin op het westen
– woonoppervlakte 179,1 m2
– overige inpandige ruimte 23,2 m2
– inhoud 810 m3
– 2 kelders waaronder een fietskelder

Nieuwsgierig?

Bel mij dan zeker voor een persoonlijke rondleiding. Speciaal op zondag 21 november a.s. ben je hiervoor (op afspraak dus) van harte welkom. Ik ben nu al benieuwd naar jouw reactie.

Graag tot gauw!

Maurice Beckers

VvE checklist

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Ligging en buitenruimte

Energie

Kadastrale gegevens

Bergruimte

Parkeren

VvE checklist