St. Geertruidestraat 10

Nijmegen

€325000 k.k.

Omschrijving

Verborgen juweel

Soms zie je meteen hoe fijn je ergens kunt wonen. Dat geldt zeker voor deze ruime en lichte maisonnette in het mooie Nijmegen-Oost! Denk alleen al aan de 4 slaapkamers en de grote tuin van maar liefst 12 x 12,50 meter die achter de voorgevel van huisnummer 10 verborgen liggen.

Wat is het precies?

Het gaat dus om een maisonnette met souterrain en eigen tuin; dat is al een pre. Naast een fijne woonkamer en keuken vind je 2 slaapkamers op de begane grond en nog eens 2 slaapkamers in het souterrain. Tel daar ook nog de extra opberg- annex hobbyruimte bij op, dan begrijp je waarom deze woning zo aantrekkelijk is. Als kers op de taart is er buiten zelfs een grote tuin. Daar zie je jezelf makkelijk zitten en genieten!

Hoezo verborgen?

Tja, de voorgevel doet niet vermoeden dat er zoveel moois (en zo groot) achter verscholen ligt. Eenmaal binnen zie je gelukkig meteen wat ik bedoel; kom het dus vooral zelf eens bekijken. Wonen en werken aan huis, al dan niet met kinderen, wordt hier namelijk wel heel makkelijk met zoveel ruimte. En ja, de ligging hartje Oost is natuurlijk briljant.

Alles op loopafstand

Of je nu een hapje wil eten bij eetcafé Lodewijk of een terrasje wil pakken in de stad, je loopt er zo naartoe. Verschillende supermarkten, scholen en kinderdagverblijven, de natuur rondom Nijmegen en het centraal station, alles is dichtbij. Hoe heerlijk is dat!

Samengevat

– sfeervolle maisonnette
– 5 kamers (4 slaapkamers)
– 110 m2 woonoppervlakte
– eigen zonnige tuin: 12 x 12,5 m
– hartje Nijmegen-Oost
– bijdrage VVE € 44,- per maand

Geïnteresseerd?

Bel mij dan zeker voor een bezichtigingsafspraak. Speciaal op zondag 5 juli a.s. ben je hiervoor (op afspraak dus) van harte welkom! Ik ben nu al benieuwd naar jouw reactie.

Graag tot gauw!

Maurice Beckers

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Buitenruimte

Energie

Nieuwsgierig?

Voor het plannen van een bezichtiging hebben we wat gegevens van je nodig.