St. Annastraat 71

Nijmegen

€950000 k.k.

Omschrijving

Fraai, fraaier, fraaist?

Er zijn huizen waarbij superlatieven te kort schieten. En daar is dit mooie herenhuis zeker een goed voorbeeld van! Denk alleen al aan de kenmerkende bouwstijl gecombineerd met de heerlijke leefruimtes. Je ziet hier dan ook gemakkelijk kinderen rondrennen. En die hebben ook nog eens hun eigen etage! Ook perfect trouwens als je gewoon graag veel ruimte om je heen hebt. Eventueel een bedrijf/praktijk aan huis? Geloof me, daarmee voel je je hier ook zo thuis.

Charme van vroeger

In 1893 gebouwd als statussymbool en uitstekend verzorgd door de jaren heen; dan begrijp je hoe mooi het huis nog altijd is. Een voorbeeld? Stel jezelf een geweldige hal met hoog ornamenten plafond plus marmeren lambrisering en vloer voor. Eenmaal die mooie hal doorgelopen ga je van ‘het toen’ naar ‘het nu’: een riante eetkamer en prachtige woonkamer ‘en suite’. Waarschijnlijk de plek waar je veel tijd doorbrengt! Hier zie je hoe goed de architectuur van toen matcht met de inrichting van nu. Juist die combinatie van sfeer, van ruimte, het oude en het nieuwe maakt dit huis tot een heerlijk leefhuis. En vergeet ook zeker de mooie tuin niet. Voor stadse begrippen is die namelijk erg groot. Hier zal je zeker van genieten.

Statig en uitstekend onderhouden

Ik zou het huis tekort doen door hier alle woonlagen te beschrijven. Een herenhuis als dit moet je echt zelf ervaren. Je bent dan ook van harte uitgenodigd om het te komen bewonderen. Dan zie je meteen hoe goed de eigenaren voor hun huis zorgen. En daar word ik als makelaar natuurlijk weer blij van!

Fantastische ligging

Niet alleen de binnenstad met al haar (culturele) voorzieningen, ook de winkeltjes, eetcafés en restaurants van Nijmegen-Oost vind je op loopafstand. Verder zijn scholen en kinderopvang dichtbij, net zoals verschillende supermarkten. Werk je in één van de ziekenhuizen of bij de universiteit, dan neem je makkelijk de fiets. En met de auto zit je zo op de snelweg.

Samengevat

• Schitterend herenhuis uit 1893
• Goed onderhouden, mooie ligging
• 5 slaapkamers, hobbyruimte in souterrain
• 2 badkamers
• Heerlijke tuin
• Woonoppervlakte 294 m2
• Inhoud 1347 m3
• 12 zonnepanelen, energielabel D

Verliefd op dit huis?

Bel dan zeker voor een bezichtiging. Ik ben nu al benieuwd naar jouw reactie.

Graag tot gauw!

Maurice Beckers

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Buitenruimte

Energie

Nieuwsgierig?

Voor het plannen van een bezichtiging hebben we wat gegevens van je nodig.