Scholenhof 86

Nijmegen

€300000 k.k.

Omschrijving

Een goed bewaard geheim!

Deze historische plek midden in Nijmegen is door Mecanoo architecten in 2007 getransformeerd naar een echt ‘Hof van Heden’. Met als resultaat? Een heel fraai stads binnenhof! Het appartement zelf verrast je met de lichte woonkamer, de fijne keuken, de grote slaapkamer, de praktische 2e kamer, een moderne badkamer en het heerlijke balkon. En de kers op de taart? Dat is vooral het besloten karakter van deze locatie, een geweldige plek om te verblijven en veilig en sfeervol te wonen. En dat hartje Nijmegen!

Zeer goed onderhouden

Als makelaar word ik altijd blij van mensen die hun huis goed verzorgen. En dat is bij dit appartement zeker van toepassing! Tel daarbij op dat het om een ‘jong’ en kleinschalig appartementencomplex gaat, gebouwd naar moderne maatstaven (energielabel A).

Alles in de buurt

Met de supermarkt op een paar minuten lopen heb je jouw dagelijkse boodschappen zo in huis. Vanwege de ligging profiteer je sowieso van alle gemakken die het centrum van Nijmegen je te bieden heeft. Of je nu van cultuur wil genieten bij De Vereeniging, naar de film bij Lux, ergens een hapje wil eten, de rivier of de natuur van de Ooijpolder op wil zoeken of naar het centraal station? Dit alles vind je gewoon op loopafstand.

Samengevat

Fraai en modern 3-kamerappartement
Geweldige ligging
Heerlijk balkon
Eigen parkeerplaats
Bijdrage VVE € 96,95 per maand

Nieuwsgierig?

Bel mij dan zeker voor een afspraak. Ik leid je graag persoonlijk rond op zondag 20 september a.s. (op afspraak dus). Ik ben nu al benieuwd naar jouw reactie.

Groet!

Maurice Beckers

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Buitenruimte

Energie

Nieuwsgierig?

Voor het plannen van een bezichtiging hebben we wat gegevens van je nodig.