Scholenhof 18

Nijmegen

€380000 k.k.

Omschrijving

Een goed bewaard geheim!

Deze historische plek midden in Nijmegen is door Mecanoo architecten in 2007 getransformeerd naar een echt ‘Hof van Heden’. Met als resultaat? Een heel fraai stads binnenhof! Deze 4-kamer maisonnette verrast je met de lichte woonkamer, de fijne keuken, de grote slaapkamer, de fijne 2e en praktische 3e kamer, een moderne badkamer en het heerlijke terras. Het besloten karakter van deze locatie maakt het tot een geweldige plek om te verblijven en veilig en sfeervol te wonen. En dat hartje Nijmegen!

Super locatie, goed onderhouden

Wat denk je van een plek midden in de stad zonder de hectiek van diezelfde binnenstad? Met een geweldig terras aan de voorkant waar je jezelf makkelijk in het zonnetje ziet genieten. Dat is nog eens thuiskomen! Als makelaar word ik altijd blij van mensen die hun huis goed verzorgen. En dat is hier zeker van toepassing. Sowieso is het fijn dat het om een ‘jong’ en kleinschalig appartementencomplex gaat, gebouwd naar moderne maatstaven (energielabel A).

Alles in de buurt

Met de supermarkt op een paar minuten lopen heb je jouw dagelijkse boodschappen zo in huis. Vanwege de ligging profiteer je sowieso van alle gemakken die het centrum van Nijmegen je te bieden heeft. Of je nu van cultuur wil genieten bij De Vereeniging, naar de film bij Lux, ergens een hapje wil eten, de rivier of de natuur van de Ooijpolder op wil zoeken of naar het centraal station? Dit alles vind je gewoon op loopafstand.

Samengevat

Fraaie en moderne 4-kamer maisonnette
Woonoppervlak 103,2 m2
Geweldige ligging, heerlijk terras
Eigen parkeerplaats in ondergrondse garage
Bijdrage VVE € 135,14 per maand

Nieuwsgierig?

Bel mij dan zeker voor een afspraak. Ik leid je graag persoonlijk rond en ben nu al benieuwd naar jouw reactie.

Groet!

Maurice Beckers

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Buitenruimte

Energie

Nieuwsgierig?

Voor het plannen van een bezichtiging hebben we wat gegevens van je nodig.