Scholenhof 16

Nijmegen

€375000 k.k.

Omschrijving

Hof van Heden

Heb je net ultieme gebakjes gehaald bij Holy Sweets waarna je zo naar jouw op-en-top verzorgde hofwoning aan de Scholenhof 16 wandelt. Dan wordt het nog lastig kiezen of je de lekkernij op het geweldige terras aan de voorkant of in je achtertuin opeet. Maar goed, heerlijk thuiskomen is het sowieso!

Hartje stad, toch rustig en besloten

Deze historische plek is in 2007 door Mecanoo architecten getransformeerd naar een echt Hof van Heden. Deze hofwoning verrast je met de lichte woonkamer en de mooie keuken, de 2 slaapkamers en de moderne badkamer. En de kers op de taart? Dat is vooral het fijne besloten karakter van deze locatie: een echt stads binnenhof! Een geweldige plek om te verblijven en veilig en sfeervol te wonen. En dat hartje Nijmegen!

Zeer goed onderhouden

Als makelaar word ik altijd blij van mensen die hun huis goed verzorgen. Dat heeft eigenaresse Merel zeker gedaan. Daarnaast heeft zij voor sfeer en warmte gezorgd, dat merk je meteen bij binnenkomst. De Scholenhof is nog erg ‘jong’, dus gebouwd naar moderne maatstaven (energielabel A).

Alles in de buurt

Met de supermarkt op een paar minuten lopen heb je jouw dagelijkse boodschappen zo in huis. Vanwege de ligging profiteer je sowieso van alle gemakken die het centrum van Nijmegen je te bieden heeft. Of je nu van cultuur wil genieten bij De Vereeniging, naar de film bij Lux, ergens een hapje wil eten, de rivier of de natuur van de Ooijpolder op wil zoeken of naar het centraal station? Dit alles vind je gewoon op loopafstand.

Samengevat

Fraaie hofwoning
Geweldige ligging
Heerlijk terras en fijne tuin
Eigen parkeerplaats
Bijdrage VVE € 116,72 per maand

Nieuwsgierig?

Bel mij dan voor een bezichtigingsafspraak. Ik ben nu al benieuwd naar jouw reactie.

Groet!

Maurice Beckers

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Buitenruimte

Energie

Nieuwsgierig?

Voor het plannen van een bezichtiging hebben we wat gegevens van je nodig.