Regulierstraat 43C

Nijmegen

€325000 k.k.

Omschrijving

Pareltje midden in Nijmegen

Stel jezelf eens voor: heb je net een coffee-to-go gehaald bij Bairro Alto waarna je zo naar jouw op-en-top verzorgde 3 kamerappartement aan de Regulierstraat wandelt. Dat is nog eens thuiskomen!

Mooie locatie, goed onderhouden

Als makelaar word ik altijd blij van mensen die hun huis goed verzorgen. En dat is bij dit appartement zeker van toepassing! Het helpt natuurlijk ook dat het hier om een ‘jong’ appartementencomplex gaat, gebouwd naar moderne maatstaven (energielabel A). Het appartement zelf verrast je met de lekkere leefruimtes. Zo vind je, naast de mooie woonkamer en keuken, 2 slaapkamers van goed formaat, een fijn balkon, een ruime badkamer en een witgoedruimte. Extra opslagruimte vind je in jouw eigen berging en jouw parkeerplek in de ondergrondse garage maakt het plaatje natuurlijk helemaal compleet.

Alles in de buurt

Zo midden in de stad is alles eigenlijk dichtbij. Of je nou naar de supermarkt, de groenteboer of de slager wil, van cultuur wil genieten bij De Vereeniging, naar de film bij Lux, ergens een hapje wil eten, de rivier of de natuur van de Ooijpolder op wil zoeken of naar het centraal station? Je vindt alles gewoon op loopafstand. Wat wil je nog meer!

Samengevat

Fraai 3 kamerappartement
Geweldige ligging
Fijn balkon
Eigen parkeerplaats en berging
Bouwjaar 2007
VvE bijdrage € 136, per maand

Nieuwsgierig?

Bel mij dan zeker voor een persoonlijke rondleiding. Speciaal op zondag 22 november a.s. ben je hiervoor (op afspraak dus) van harte welkom! Ik ben nu al benieuwd naar jouw reactie.

Graag tot gauw!

Maurice Beckers

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Buitenruimte

Energie

Nieuwsgierig?

Voor het plannen van een bezichtiging hebben we wat gegevens van je nodig.