Prinses Wilhelminalaan 5

Berg en Dal

€300000 k.k.

Omschrijving

Berg en Dal, natuurlijk!

Vorige week had ik de Nassaulaan 33 in de verkoop. Deze week neem ik je graag mee naar de Prinses Wilhelminalaan 5, slechts een paar straten verder. Hier zit je nog steeds op ‘steenworpafstand’ van Nijmegen en geniet je tegelijkertijd van de rust en het natuurschoon dat Berg en Dal volop biedt!

Op-en-top onderhouden

Dit heerlijke hoekhuis met 3 slaapkamers, een tuin op het zuidwesten en een ruime oprit is op-en-top onderhouden. Je ziet duidelijk hoe belangrijk eigenaren Marsha en Mark verduurzaming vinden. Zo hebben ze hun huis laten isoleren en van zonnepanelen voorzien. Dat ze ook echt aandacht voor detail hebben, zie je o.a. aan het nieuwe voegwerk, het recente schilderwerk en de afwerking binnen.

Nog meer ruimte nodig?

Het is nu al een heerlijk leefhuis. En mocht je in de toekomst nog meer ruimte wensen, dan biedt de grote oprit of de achterzijde die zeker. Bij de oprit bijvoorbeeld kan je makkelijk een uitbouw realiseren. Zo win je al gauw een extra slaapkamer met badkamer. En zelfs dan houd je nog een parkeerplek over.

Nieuwsgierig geworden?

Dat snap ik! Bel mij gerust voor een bezichtigingsafspraak. Speciaal op zondag 6 oktober a.s. ben je hiervoor (op afspraak dus) van harte welkom.

Graag tot gauw!

Maurice Beckers

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Buitenruimte

Energie

Nieuwsgierig?

Voor het plannen van een bezichtiging hebben we wat gegevens van je nodig.