Pollendal 6

Arnhem

€700000 k.k.

Omschrijving

Het beste van twee werelden?

Dat is zeker van toepassing op dit heerlijke vrijstaande huis met 4 slaapkamers in Arnhem-Noord (Schaarsbergen). Stel jezelf die fraaie natuur, rust en ruimte voor die je hier nog zoveel hebt. En bedenk dat de stad met al haar faciliteiten ook nog eens op fiets- en zelfs loopafstand is. Wie weet wandel jij binnenkort naar het dichtbij gelegen landgoed Groot Warnsborn of pak je gewoon de binnendoor-route door prachtige natuur naar het centrum van Arnhem!

Genieten met een grote G

De kans is groot dat je bij binnenkomst meteen een heel goed gevoel krijgt. Dit huis weet je namelijk elke keer weer te verrassen! Denk aan veel glas, aan licht, aan hoogte, aan ruimte, maar ook aan doorkijkjes. Hier is echt goed over nagedacht, dat is wel duidelijk!

Dit huis ziet er trouwens niet alleen goed uit, het kent ook een hele mooie indeling. De foto’s laten bijvoorbeeld al zien hoe fraai de woonkamer, eetkamer, keuken en bijkeuken in elkaar overlopen. En slapen, badderen en werken? Dat kan allemaal op de begane grond. Liefhebbers van gelijkvloers wonen voelen zich hier dus ook meteen thuis. Genieten doe je ook van de heerlijke zonnige tuin. Deze biedt je privacy en veel groen. Kortom, goed toeven dus!

Op de eerste verdieping vind je, naast een ruime overloop, nog 2 mooi formaat slaapkamers. Ook is er een fraaie vide, waar je makkelijk een extra plekje kunt creëren. En mocht je op deze verdieping een tweede badkamer willen, dan is dat zo geregeld. De leidingen liggen er al tenslotte.

Samengevat

Vrijstaande semi-bungalow met 4 slaapkamers
Bouwjaar 1973, goed onderhouden
Werkkamer, slaapkamer en badkamer op de begane grond
Rustig gelegen, volop privacy, fraaie natuur
Woonoppervlak 160,8 m2
Zonnig perceel van 535 m2

Nieuwsgierig?

Bel mij dan gerust voor een persoonlijke rondleiding. Speciaal op woensdag 25 november a.s. ben je hiervoor (op afspraak dus) van harte welkom.

Graag tot gauw!

Maurice Beckers

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Buitenruimte

Energie

Nieuwsgierig?

Voor het plannen van een bezichtiging hebben we wat gegevens van je nodig.