Pollendal 3

Arnhem

€650000 k.k.

Omschrijving

Het beste van twee werelden?

Dat is zeker van toepassing op dit heerlijke vrijstaande huis in Arnhem Noord (Schaarsbergen). Stel jezelf die fraaie natuur, rust en ruimte voor die je hier nog zoveel hebt. En bedenk dat de stad met al haar faciliteiten ook nog eens op fietsafstand is. Wie weet wandel jij binnenkort naar het dichtbij gelegen landgoed Groot Warnsborn of fiets je richting nationaal park de Hoge Veluwe!

Compleet verbouwd

De kans is groot dat je bij binnenkomst meteen een goed gevoel krijgt. Het huis (uit 1965) is namelijk in 2008 vrijwel geheel gerenoveerd en sindsdien met liefde onderhouden. En dat merk je!

Wat ook helpt is dat het heel praktisch is ingedeeld. Met een slaapkamer met inloopkast en een ruime badkamer op de begane grond en twee slaapkamers plus een mooie bergruimte op zolder, is het geschikt voor zowel ‘jongere’ als ‘wat oudere’ bewoners. Het woongedeelte bestaat uit een open keuken (Siemens apparatuur) met handige bijkeuken, een ruime eetkamer en tuingerichte woonkamer. De keuken loopt via de eetkamer vloeiend over in de woonkamer. Echt een fijne plek om heel wat gezellige uurtjes door te brengen! De vele ramen maken de ruimtes licht en geven je meteen fraai zicht op de riante tuin.

Samengevat

Gerenoveerde en goed onderhouden semi-bungalow
Slapen en badderen op de begane grond
Rustig gelegen, volop privacy, fraaie natuur
Dagelijkse boodschappen haal je vlakbij
Op fietsafstand van Arnhem centrum
Zonnig perceel van 730 m2, vrijstaande garage
Inhoud 582 m3
Gebruiksoppervlakte 150 m2
CV-ketel Remeha Avanta 2017

Interesse gewekt?

Bel gerust met Maurice om een afspraak te plannen voor een bezichtiging. Je bent van harte welkom.

Graag tot gauw!!

Maurice Beckers

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Buitenruimte

Energie

Nieuwsgierig?

Voor het plannen van een bezichtiging hebben we wat gegevens van je nodig.