Plein 1944 98A

Nijmegen

€350000 k.k.

Omschrijving

Pareltje midden in Nijmegen

Stel jezelf eens voor: heb je net genoten van een heerlijk kopje koffie op het terras bij de Blonde Pater waarna je zo naar jouw op-en-top verzorgde 3 kamerappartement op Plein ’44 wandelt. Dat is nog eens thuiskomen! Geniet ‘s ochtends van het ontbijt in het zonnetje op jouw geweldige terras en zie de zon ‘s avonds ondergaan vanaf het balkon aan de andere zijde met zicht op de rivier en de Sint-Stevenskerk. Hoe heerlijk is dat?

Zeer goed onderhouden

Als makelaar word ik altijd blij van mensen die hun huis goed verzorgen. En dat is bij dit appartement zeker van toepassing! Het helpt natuurlijk ook dat het hier om een heel ‘jong’ appartementencomplex gaat, gebouwd naar moderne maatstaven (energielabel A). Het appartement zelf verrast je niet alleen met het prachtige uitzicht en het grote terras maar o.a. ook met de luxe keuken, fijne extra kamer en ruime slaapkamer.

Alles in de buurt

Met de supermarkt op 2 minuten lopen heb je jouw dagelijkse boodschappen zo in huis. Vanwege de ligging profiteer je sowieso van alle gemakken die het centrum van Nijmegen je te bieden heeft. Of je nu van cultuur wilt genieten bij De Vereeniging, naar de film bij Lux, ergens een hapje wil eten, de rivier of de natuur van de Ooijpolder op wil zoeken of naar het centraal station? Dit alles vind je gewoon op loopafstand.

Samengevat

Fraai 3 kamerappartement
Geweldige ligging
Heerlijk groot terras en extra balkon
Eigen parkeerplaats en berging
Bouwjaar 2014, servicekosten € 135,83 per maand

Nieuwsgierig?

Bel mij dan voor een bezichtigingsafspraak. Speciaal op zondag 9 februari a.s. ben je hiervoor (op afspraak dus) van harte welkom! Ik ben nu al benieuwd naar jouw reactie.

Groet!

Maurice Beckers

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Buitenruimte

Energie

Nieuwsgierig?

Voor het plannen van een bezichtiging hebben we wat gegevens van je nodig.