Oude Nonnendaalseweg 29

Nijmegen

€400000 k.k.

Omschrijving

Helaas zijn er geen bezichtigingsmogelijkheden meer; de belangstelling is enorm. Sorry dat we geen ander bericht voor je hebben. Groet! Birgit en Maurice

Verborgen juweel

Soms zie je meteen hoe fijn je ergens kunt wonen. Dat geldt zeker voor dit charmante huis uit 1903 aan de Oude Nonnendaalseweg! Denk alleen al aan de heerlijke woonkamer, 3 slaapkamers, 2 hobby kamers, een dakterras én een mooie tuin die achter de voorgevel van huisnummer 29 verborgen liggen.

Wat is het precies?

Het gaat dus om een charmante tussenwoning met souterrain, een dakterras en een eigen tuin in een rustige straat op loopafstand van het centrum; dat is al een pre. Wat het allemaal nog beter maakt is dat de eigenaren het huis vrijwel helemaal gerenoveerd hebben. Dat hebben zij trouwens zo goed gedaan dat het inmiddels energielabel B heeft. En dat voor een huis uit 1903! Tel daarbij op dat zij het souterrain omgetoverd hebben tot 2 handige hobby-/werk-/logeerplekken en dat zij een extra deel in de achtertuin bij hebben kunnen kopen, dan begrijp je waarom deze woning zo aantrekkelijk is.

Hoezo verborgen?

De voorgevel is weliswaar prachtig, maar doet niet vermoeden dat er zoveel extra’s achter verscholen ligt. Eenmaal binnen zie je gelukkig meteen wat wij bedoelen. Wonen en werken aan huis (al dan niet met kinderen) wordt hier namelijk wel heel makkelijk. En ja, de ligging is natuurlijk briljant. Kom het dus vooral zelf bekijken!

Alles op loopafstand

Of je nu een hapje wil eten of een terrasje wil pakken in de binnenstad, je loopt er zo naartoe. Verschillende supermarkten, scholen en kinderdagverblijven, de natuur rondom Nijmegen en het centraal station, alles is dichtbij. Hoe heerlijk is dat! Werk je in één van de ziekenhuizen of bij de universiteit, dan pak je makkelijk de fiets. En met de auto zit je zo op de snelweg.

Samengevat

– sfeervol huis uit 1903
– 4 kamers (3 slaapkamers)
– goed onderhouden, energielabel B
– 93,1 m2 woonoppervlakte
– overige inpandige ruimte 39,6 m2 (!)
– tuin en dakterras op het zuiden
– goede ligging

Geïnteresseerd?

Bel ons dan zeker voor een bezichtigingsafspraak. We zijn nu al benieuwd naar jouw reactie.

Graag tot gauw!

Birgit en Maurice Beckers

VvE checklist

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Ligging en buitenruimte

Energie

Kadastrale gegevens

Bergruimte

Parkeren

VvE checklist