Oranjesingel 62C

Nijmegen

€225000 k.k.

Omschrijving

Locatie, locatie, locatie

Hoe fraai wil je het hebben? Het begint al met de fantastische ligging, omgeven door andere chique stadsvilla’s aan de rand van Nijmegen Centrum. Tel daar de kenmerken van deze bouwperiode bij op, dan krijg je een uitstraling om verliefd op te worden!

Sfeer ontmoet historie

In 1906 gebouwd als statussymbool en goed verzorgd door de jaren heen; dan begrijp je hoe mooi het pand nog altijd is. Een voorbeeld? Stel jezelf een geweldige hal met hoog ornamenten plafond, rijk versierde deuren, een open haard en marmeren vloer voor. Dat is nog eens thuiskomen! Eenmaal in jouw eigen appartement voel je je gauw op je gemak. De mooie woonkamer met hoog plafond, de ruime (2e) slaapkamer, de fijne keuken, praktische badkamer en nog een aparte (1ste) slaapkamer zorgen daar zeker voor. Verder geniet je van het zonnetje op je eigen dakterras of op het balkon aan de voorzijde. Aan jou de keus!

Alles in de buurt

Niet alleen het centrum met al haar (dagelijkse en culturele) voorzieningen, ook de winkeltjes, eetcafés en restaurants van Nijmegen Oost en de natuur van de Ooijpolder vind je op loopafstand. Werk je in één van de ziekenhuizen of bij de universiteit, dan neem je makkelijk de fiets. En met de auto zit je zo op de snelweg.

Samengevat

Sfeervol 3 kamerappartement
Prachtig pand, geweldige ligging
Eigen balkon en dakterras
Bouwjaar 1906
Actieve VvE, servicekosten € 107,-

Nieuwsgierig?

Bel mij dan voor een bezichtigingsafspraak. Speciaal op zondag 26 april a.s, ben je hiervoor (op afspraak dus) van harte welkom! Ik ben nu al benieuwd naar jouw reactie.

Groet!

Maurice Beckers

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Buitenruimte

Energie

Nieuwsgierig?

Voor het plannen van een bezichtiging hebben we wat gegevens van je nodig.