Nel Petersstraat 54

Lent

€500000 k.k.

Omschrijving

Droomhuis…

… of droombaan? De verkopers kwamen kortgeleden voor deze lastige keuze te staan. Hadden ze net te horen gekregen dat zij de gelukkige kopers van dit gave nieuwbouwhuis zijn, krijgt een van hen een droombaan in het buitenland aangeboden. Een moeilijke keuze dus, maar wel eentje waar jij van kan profiteren!

Jouw woonwens?

Stoere architectuur, mooie geveldetails en veel woonruimte, dat hebben de herenhuizen in plan Zaligerhof in Lent met elkaar gemeen. Door de gekozen uitbouw wordt de woonkamer nog groter dan deze al was. Tel daar maar liefst 5 slaapkamers bij op, de mooie achtertuin en vooral de heerlijke plek tegenover Fort Beneden Lent, dan begrijp je waarom dit zo’n mooi aanbod is. En waarom de verkopers het moeilijk vonden om het los te laten…

Alles dichtbij

Zo aan de watersingel met het groen van Fort Beneden Lent als uitzicht, dat is natuurlijk rustig wonen. Toch hoef je voor de bekende Nijmeegse gezelligheid niet ver te lopen of te fietsen. Je bent immers zo in de binnenstad. En met het Hart van de Waalsprong op loopafstand heb je echt alles dichtbij wat je nodig hebt. Naast de supermarkten Albert Heijn en Aldi komen hier, behalve tal van leuke winkeltjes, ook een bakker, slijter en visspecialist. De horeca wordt straks ook goed vertegenwoordigd met mooie terrassen aan het water. Dat wordt genieten dus! Verder zit je zo met de auto op de snelweg en kan je lopend naar station Lent om de trein te pakken.

Belangrijk om te weten

De bouw is al gestart. Dit huis wordt dus tijdens de bouw doorverkocht. Dan is het goed om te weten dat de aannemer en ontwikkelaar meewerken aan overname van het koopcontract. Fijn dat dit is geborgd; dit geeft jou als koper namelijk zekerheid. De al uitgekozen badkamer is trouwens lekker hip en helemaal van deze tijd. Goed gedaan dus! Wel jammer dat we daar nog geen goede foto’s van hebben. Die hadden we je graag laten zien. De keuken is nog niet uitgekozen dus ja, dit kan zomaar jouw eerste project worden voor de komende tijd. Voordeel is dat je hier nog echt jouw stempel op kan drukken. Wat de voortuin betreft, die krijgt een lage beukenhaag als erfafscheiding. De achtertuin wordt voorzien van een praktische houten berging met elektra. En jouw auto parkeer je op jouw eigen plek aan de achterzijde van de woning. De oplevering van al dit moois staat voor het laatste kwartaal van dit jaar gepland.

Kortom

– een fraai herenhuis
– met een mooie ligging!
– wordt nu gebouwd (2022)
– 5 slaapkamers
– 161,8 m2 woonoppervlak
– 134 m2 perceel
– goed geïsoleerd
– energielabel volgt nog
– 2 zonnepanelen
– stadsverwarming
– de maten zijn van tekening gehaald

En, al een beetje verliefd?

Bel dan zeker voor een persoonlijk gesprek. In samenwerking met Van der Valk Hotel Lent hebben we een fantastische plek geregeld om alle ‘ins en outs’ van dit mooie huis met jou te bespreken. Wie weet ontmoeten we elkaar straks dus in de ‘boardroom’ op de 14e etage! Vandaar heb je echt een prachtig uitzicht op… jouw nieuwe stek!

Graag tot gauw!

Maurice Beckers

VvE checklist

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Ligging en buitenruimte

Energie

Kadastrale gegevens

Bergruimte

Parkeren

VvE checklist