Nassaulaan 33

Berg en Dal

€350000 k.k.

Omschrijving

Natuurlijk Berg en Dal

Prachtig wonen in Berg en Dal en toch op steenworp afstand van Nijmegen! En met de Kwakkenberg en het Geldersch Landschap om de hoek is meteen duidelijk hoe mooi groen dit plekje is. Tel daarbij op dat het om een uitgebouwd hoekhuis gaat met een ruime zonnige tuin en maar liefst 2 eigen parkeerplaatsen, dan wordt dit een wel heel aantrekkelijk aanbod!

Heerlijk leefhuis

De eigenaren hebben het huis in 2006 en 2010 flink laten verbouwen. Zo hebben ze slim extra ruimte gecreëerd en zijn niet alleen de woonkamer en keuken vergroot, maar tegelijk ook de ouderslaapkamer en de badkamer op de 1ste verdieping aan de achterzijde. En dat scheelt aanzienlijk! Op hetzelfde niveau aan de voorzijde vind je 2 mooie slaapkamers en voor opbergruimte zijn de bergzolder en de kelder zeer geschikt. Beneden in de hal bevindt zich uiteraard ook een toilet.

Groen, groener, groenst

Tja, in zo’n natuurrijke omgeving is het sowieso al goed toeven. Als jouw eigen tuin dan ook nog van een mooi formaat is, dan draagt dat alleen maar bij aan dat heerlijke thuisgevoel. Kinderen spelen hier naar hartenlust en kunnen zelfs kiezen uit de voor- of achtertuin. Aangezien je eigenlijk de hele dag zon in de tuin hebt, zul je zien dat je daar lekker vaak gaat zitten en genieten.

De fietsen en tuinspullen berg je eenvoudig op in het tuinhuis. Verder wordt een strookje grond van de gemeente gehuurd. Hierdoor kun je 2 auto’s prima kwijt op ‘eigen terrein’.

Kortom:

– Een goed onderhouden hoekhuis
– 5 kamers (3 slaapkamers)
– Mooie lichtinval door de vele ramen
– In 2006 en 2010 verbouwd en aangebouwd
– Op loop- en fietsafstand van bos,
universiteit, ziekenhuizen en Nijmegen centrum

Nieuwsgierig?

Bel mij dan vooral voor een afspraak om te bezichtigen. Speciaal op zaterdag 14 en zondag 15 september a.s. ben je hiervoor (op afspraak dus) van harte welkom!

Graag tot dan!

Maurice Beckers

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Buitenruimte

Energie

Nieuwsgierig?

Voor het plannen van een bezichtiging hebben we wat gegevens van je nodig.