Moeflonstraat 6

Nijmegen

€450000 k.k.

Omschrijving

Alles voor jouw gezin

Zeldzaam zijn ze. Van die plekjes waar je kinderen nog gerust op straat kunnen spelen. Zo’n plekje waar je zelfs 4 slaapkamers hebt. Met een fijne garage en een kelder waar je veel spullen kwijt kan. Een plekje met een tuin waar je jezelf ook makkelijk ziet zitten en genieten. Een plekje met alle voorzieningen om de hoek en de binnenstad dichtbij. Zo’n plekje dus… dat vind je aan de Moeflonstraat 6 in de Hazenkamp!

Jouw wensenlijstje?

Soms zie je meteen hoe fijn je ergens kan wonen. De mooie leefruimtes maken dit huis namelijk tot een ideale plek waar je makkelijk kinderen rond ziet rennen. Ook perfect trouwens als je gewoon graag ruimte om je heen hebt. Eventueel een bedrijf/praktijk aan huis? Geloof me, daarmee voel je je hier ook zo thuis. Dit is eenvoudig in de garage te realiseren.

Dichtbij de voorzieningen

Verschillende supermarkten, scholen en kinderdagverblijven, de natuur van het Goffertpark, alles is dichtbij. En je bent ook nog eens zo in de binnenstad. Hoe heerlijk is dat! Werk je bijvoorbeeld in één van de ziekenhuizen of bij de universiteit, dan neem je makkelijk de fiets. En met de auto zit je zo op de snelweg.

Samengevat

– heerlijke gezinswoning
– goed onderhouden
– 4 slaapkamers
– veel opbergruimte
– zonnige tuin
– kindvriendelijke buurt
– gewilde woonwijk

Verliefd op dit huis?

Kom dan met jouw lief naar jullie toekomstige huis kijken! Speciaal op Valentijnsdag, zondag 14 februari a.s., zijn jullie hiervoor van harte welkom! Wel even bellen voor een afspraak alsjeblieft. Ik ben nu al benieuwd naar jullie reactie.

Graag tot gauw!

Maurice Beckers

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Buitenruimte

Energie

Nieuwsgierig?

Voor het plannen van een bezichtiging hebben we wat gegevens van je nodig.