Moeflonstraat 29

Nijmegen

€425000 k.k.

Omschrijving

Ruim, ruimer, ruimst

Een bovenwoning waar je U tegen zegt. Daar kun je hier zeker van spreken met zoveel ruimte! Denk alleen al aan de heerlijke woonkamer, de fijne keuken met balkon en maar liefst 4 slaapkamers. En dan ook nog eens in een rustige woonwijk in het populaire Hazenkamp. Tel daarbij op dat je alle voorzieningen zo ongeveer om de hoek vindt en dat je op fietsafstand van de binnenstad zit, dan begrijp je hoe fijn het hier wonen is!

Jouw woonwens?

Een huis moet natuurlijk als thuis aanvoelen. Je wil dat het jou aanspreekt en dat het echt bij je past. Ik ben dan ook heel benieuwd wat je van deze bovenwoning vindt. De huidige eigenaar zorgt er namelijk erg goed voor. De vele verbeteringen die hij heeft doorgevoerd hebben er onder andere voor gezorgd dat het energielabel naar A is gebracht en dat de stookkosten flink gedaald zijn. En ja, daar word je in deze tijd wel blij van! Naast zijn goede zorg voor het huis heeft hij het ook een warme uitstraling gegeven. Dat maakt dat jij je waarschijnlijk zo thuis voelt. En laten we eerlijk zijn: jij ziet jezelf toch ook zo zitten en genieten op dat heerlijke balkon?

Dichtbij de voorzieningen

Verschillende supermarkten, scholen en kinderdagverblijven, de natuur van het Goffertpark, alles is dichtbij. En je bent ook nog eens zo in de binnenstad. Werk je bijvoorbeeld in één van de ziekenhuizen of bij de universiteit, dan neem je makkelijk de fiets. En met de auto zit je zo op de snelweg.

Samengevat

– riante bovenwoning uit 1979
– 4 slaapkamers
– gebruiksoppervlakte wonen 131,7 m2
– goed onderhouden, energielabel A
– balkon op het westen, eigen berging
– rustige buurt, gewilde woonwijk
– actieve VvE, bijdrage € 25,- per maand

Nieuwsgierig?

Bel mij dan zeker voor een persoonlijke rondleiding. Ik ben nu al benieuwd naar jouw reactie.

Graag tot gauw!

Maurice Beckers

VvE checklist

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Ligging en buitenruimte

Energie

Kadastrale gegevens

Bergruimte

Parkeren

VvE checklist