Moeflonstraat 28

Nijmegen

€500000 k.k.

Omschrijving

Alles voor jouw gezin

Zeldzaam zijn ze. Van die plekjes waar je kinderen nog gerust op straat kunnen spelen. Zo’n plekje waar je minimaal 3 en mogelijk zelfs 4 slaapkamers hebt. Met een fijne garage en een riante kelder waar je veel spullen kwijt kan. Een plekje met een fantastische woonkeuken en een tuin waar je jezelf makkelijk ziet zitten en genieten. En dan ook nog eens met alle voorzieningen om de hoek en de binnenstad dichtbij. Zo’n plekje dus… dat vind je aan de Moeflonstraat 28 in de Hazenkamp!

Jouw woonwens?

Allemaal leuk en aardig natuurlijk dat dit een walhalla voor jouw kinderen is. Maar zij betalen niet voor het huis, dat doe jij… En dan wil je ook dat het jou aanspreekt en dat het echt bij je past. Daarom ben ik zo blij met deze eigenaren. Zij zorgen niet alleen uitstekend voor hun huis, maar hebben het ook een warme uitstraling gegeven. Denk alleen al aan de heerlijke woonkamer en de riante woonkeuken. Denk aan de zonnige tuin met mooie volgroeide bomen. Dit alles maakt dat je je hier zo thuis voelt.

Dichtbij de voorzieningen

Verschillende supermarkten, scholen en kinderdagverblijven, de natuur van het Goffertpark, alles is dichtbij. En je bent ook nog eens zo in de binnenstad. Hoe heerlijk is dat! Werk je bijvoorbeeld in één van de ziekenhuizen of bij de universiteit, dan neem je makkelijk de fiets. En met de auto zit je zo op de snelweg.

Samengevat

– heerlijke gezinswoning
– goed onderhouden
– 3 (mogelijk 4) slaapkamers
– gebruiksoppervlak 174,8 m2
– woonoppervlak 138,4 m2
– veel opbergruimte
– tuin op het zuiden
– kindvriendelijke buurt
– gewilde woonwijk

Nieuwsgierig?

Bel mij dan zeker voor een persoonlijke rondleiding. Speciaal op zondag 28 maart a.s. ben je hiervoor (op afspraak dus) van harte welkom! Ik ben nu al benieuwd naar jouw reactie.

Graag tot gauw!

Maurice Beckers

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Buitenruimte

Energie

Nieuwsgierig?

Voor het plannen van een bezichtiging hebben we wat gegevens van je nodig.