Lijsterstraat 19

Bergen L

€225000 k.k.

Omschrijving

Verborgen juweel

Soms zie je gauw de mogelijkheden en potentie van een huis. Dat geldt zeker voor deze ruime hoekwoning op deze mooie stek! Denk alleen al aan al dat groen dat dit riante perceel van 384 m2 omringt en aan de rustige ligging. De natuurgebieden zijn hier trouwens praktisch om de hoek. En de voorzieningen? Die vind je gewoon op loopafstand.

Wat is het precies?

Het gaat dus om een hoekhuis; dat is al een pre. Naast een ruime woonkamer met serre tref je een keuken, een fijne bijkeuken en een sauna. Boven vind je 4 slaapkamers, een badkamer en een zolder met flinke opbergruimte. Als kers op de taart is er buiten zelfs een zwembad. En de tuin? Daar zie je jezelf makkelijk zitten en genieten! Of je nu wel of geen (klein-)kinderen hebt, er is voldoende ruimte zonder dat het te groot aanvoelt. De ligging aan het einde van een doodlopende weg is natuurlijk briljant.

Hoezo verborgen?

Tja, bij elk huis is er wel wat. Het perfecte huis bestaat immers niet. Met ‘verborgen juweel’ bedoel ik dat je ‘er doorheen moet kijken’. Negeer het type behang op de slaapkamers, de gedateerde keuken of dat de muren een verfje kunnen gebruiken. Denk juist aan hoe het kan worden; denk aan de mogelijkheden die het huis jou biedt. Bijkomend voordeel? Je kunt dit huis de ‘finishing touch’ geven die jij wilt!

Geïnteresseerd?

Bel mij dan zeker voor een bezichtigingsafspraak. Speciaal op zaterdag 25 april a.s. ben je hiervoor (op afspraak dus) van harte welkom! Ik ben nu al benieuwd naar jouw reactie.

Groet!

Maurice Beckers

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Buitenruimte

Energie

Nieuwsgierig?

Voor het plannen van een bezichtiging hebben we wat gegevens van je nodig.