Kopacker 46

Malden

€350000 k.k.

Omschrijving

Alles wat jij wil

Dat er achter deze gevel zoveel ruimte verborgen zit, dat verwacht je misschien niet meteen. Bij binnenkomst zie je gelukkig wel wat wij bedoelen: een mooie woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers en een badkamer op de 1ste verdieping én een flinke zolder met ruimte voor een grote slaapkamer. Tel daar ook nog eens de fijne achtertuin en de rustige ligging bij op, dan heb je echt een tophuis!

Genieten met een grote G

Een modern huis (bouwjaar 2003, energielabel A) en goed onderhouden, daar worden we als makelaar altijd blij van. Het huis is nu leeg dus hebben we voor jouw gemak een artist impression laten maken. Zo zie je meteen hoe het kan worden. In de achtertuin zie je jezelf trouwens makkelijk zitten en genieten. Deze is op het zuidwesten, sowieso een lekker plekje dus! En heb je al gezien dat je geen achterburen hebt?

Dichtbij de voorzieningen

Verschillende supermarkten, winkels, scholen en kinderdagverblijven en het centrum van Malden, het is allemaal lekker dichtbij. Hoe mooi is dat! Met de fiets ben je zo in Nijmegen en met de auto zit je zo op de snelweg.

Samengevat

– heerlijk huis uit 2003
– goed onderhouden
– 3 (mogelijk 4) slaapkamers
– woonoppervlakte 101,5 m2
– inhoud 373,76 m3
– fijne tuin met achterom
– praktische berging
– energielabel A
– rustige buurt

Nieuwsgierig?

Dat snappen we! Bel ons dan zeker voor een persoonlijke rondleiding. We zijn nu al benieuwd naar jouw reactie.

Graag tot gauw!

Birgit en Maurice Beckers

VvE checklist

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Ligging en buitenruimte

Energie

Kadastrale gegevens

Bergruimte

Parkeren

VvE checklist