Kaaplandstraat 60

Nijmegen

€400000 k.k.

Omschrijving

HELAAS ZIJN ER GEEN KIJKMOMENTEN MEER MOGELIJK VANWEGE DE GROTE BELANGSTELLING…

Genieten met een grote G

Soms zie je meteen hoe fijn je ergens kunt wonen. Dat geldt zeker voor deze mooie jaren-30 woning aan de Kaaplandstraat! Denk alleen al aan de ruimte die het huis biedt, de flinke achtertuin en vergeet vooral de details-van-toen niet. Tel daar ook nog eens de geweldige locatie bij op, dan heb je echt een tophuis!

Jouw woonwens?

Heb jij dat ook? Als ik alleen al zo’n leuke halfronde voordeur zie, dan voel ik mij meteen welkom. Hoe fijn is het dan om bij binnenkomst ook zo’n gave granito vloer te zien! Samen met de paneeldeuren en de kamer-en-suite wordt het zo echt een perfect plaatje. Maar goed, er moet ook leefruimte zijn natuurlijk. Geen zorgen wat dat betreft, het huis heeft een heerlijke woon- en eetkamer plus 3 ruime slaapkamers. En met zo’n lekkere grote zonnige tuin wordt het sowieso genieten! Als makelaar word ik altijd blij van mensen die goed voor hun huis zorgen. En dat doen eigenaren Linda en Stijn zeker!

Dichtbij de voorzieningen

Verschillende supermarkten, scholen, kinderdagverblijven en de binnenstad van Nijmegen, alles is dichtbij. Hoe heerlijk is dat! Werk je bijvoorbeeld in één van de ziekenhuizen of bij de universiteit, dan neem je makkelijk de fiets. En met de auto zit je zo op de snelweg.

Samengevat

– fraaie jaren-30 woning
– goed onderhouden
– 3 ruime slaapkamers
– grote zonnige tuin
– woonoppervlakte 111,6 m2
– kelder 10,7 m2
– inhoud 428 m3

Nieuwsgierig?

Dat snap ik! Bel mij dan zeker voor een persoonlijke rondleiding. Ik ben nu al benieuwd naar jouw reactie.

Graag tot gauw!

Maurice Beckers

VvE checklist

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Ligging en buitenruimte

Energie

Kadastrale gegevens

Bergruimte

Parkeren

VvE checklist