John Lennonstraat 5

Lent

€325000 k.k.

Omschrijving

Lekker wonen in Lent

Dit ruime 3-kamer-appartement is gebouwd in 2008 en is dus nog heerlijk ‘jong’. Je kijkt nu al lekker weg en dat wordt straks nog beter! Het plein waaraan dit appartement ligt wordt namelijk binnenkort vergroend. De dagelijkse boodschappen doe je om de hoek en de stad ligt op fietsafstand. Dat is toch geweldig!

Wat wil je het liefst?

Je kunt hier gelijkvloers wonen, het appartement heeft tenslotte een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Aan de andere kant heb je boven juist een fantastische slaapkamer met badkamer én een geweldig dakterras! Hier zie je jezelf makkelijk zitten en genieten. De kans is sowieso groot dat je verliefd wordt op de mooie ruimtes die dit appartement jou te bieden heeft. En wil je je spulletjes of je fiets kwijt? Dan kan dat makkelijk in je eigen berging.

Parkeren doe je zo ongeveer voor de deur, maar die auto laat je vaak staan denk ik. Je loopt immers zo naar alle voorzieningen in Lent en met de fiets ben je ook nog eens zo in de binnenstad van Nijmegen. Liever de natuur in? Met recreatiegebied de Lentse Plas en Park Lingezegen heb je én water én natuur dichtbij. Hoe mooi is dat?

Samengevat

– 3-kamer appartement met dakterras
– kleinschalig complex, rustig gelegen
– bouwjaar 2008, goed onderhouden
– gebruiksoppervlakte wonen 104,9 m2
– inhoud 395 m3, stadsverwarming,
– energielabel vermoedelijk A (wordt nog bepaald)
– eigen berging, makkelijk parkeren
– slapende VvE (spaar dus zelf)

Nieuwsgierig?

Bel mij dan zeker voor een persoonlijke rondleiding. Ik ben nu al benieuwd naar jouw reactie.

Graag tot gauw!

Maurice Beckers

VvE checklist

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Ligging en buitenruimte

Energie

Kadastrale gegevens

Bergruimte

Parkeren

VvE checklist