John Lennonstraat 3

Lent

€350000 k.k.

Omschrijving

Wél de lusten, niet de lasten…

Dat is zeker van toepassing op dit heerlijke plekje in Lent! Dit zeer goed onderhouden 3-kamer appartement (bouwjaar 2008) ligt aan de John Lennonstraat en heeft een mooi vrij uitzicht. Leuke restaurantjes en winkels voor de dagelijkse boodschappen vind je dichtbij. En met de fiets ben je zo in Nijmegen, Bemmel en zelfs Arnhem. Als makelaar worden we altijd blij van mensen die goed voor hun huis zorgen. En dat doet de huidige eigenaar zeker!

Nog meer voordelen?

Mocht je gelijkvloers willen wonen, dan kan dat gewoon. Het heeft immers een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Echt geschikt dus voor de ‘oudere bewoners’ onder ons (of voor iedereen die dit gewoon fijn vindt). Sta je meer aan het begin van jouw wooncarrière? Kom dan zeker ook kijken! De kans is groot dat je verliefd wordt op de mooie ruimtes en ook op de gave slaapkamer met badkamer en dakterras op de 1ste verdieping. En wil je je spulletjes of je fiets kwijt? Dan kan dat eenvoudig in de ruime berging.

Parkeren doe je zo ongeveer voor de deur, maar die auto laat je vaak staan vermoeden we. Je loopt immers zo naar alle voorzieningen in Lent en met de fiets ben je ook zo in de binnenstad van Nijmegen. Liever de natuur in? Met recreatiegebied de Lentse Plas en Park Lingezegen heb je én water én natuur dichtbij. Hoe heerlijk is dat?

Samengevat

– 3-kamer appartement met dakterras
– kleinschalig complex, rustig gelegen
– bouwjaar 2008, goed onderhouden
– Gebruiksoppervlakte wonen 104,7 m2
– inhoud 395 m3
– stadsverwarming, energielabel A
– eigen berging, makkelijk parkeren
– VVE-bijdrage € 46 per maand

Nieuwsgierig?

Bel ons dan voor een persoonlijke rondleiding. We zijn nu al benieuwd naar jouw reactie.

Graag tot gauw!

Birgit en Maurice Beckers

VvE checklist

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Ligging en buitenruimte

Energie

Kadastrale gegevens

Bergruimte

Parkeren

VvE checklist