John Lennonstraat 23

Lent

€375000 k.k.

Omschrijving

Wél de lusten, niet de lasten…

Dat is zeker van toepassing op dit heerlijke plekje in Lent! Dit ‘nog jonge’ 3-kamer appartement (2008) ligt aan de John Lennonstraat, bijna aan het einde van een doodlopend straatje. Leuke restaurantjes en winkels voor de dagelijkse boodschappen vind je dichtbij zonder dat je last hebt van de reuring die zij vaak teweegbrengen. Het appartement zelf ligt al aan een park en het plein aan de andere kant wordt binnenkort vergroend. Zo wordt het dus nog aantrekkelijker!

Nog meer voordelen?

Mocht je gelijkvloers willen wonen, dan kan dat gewoon. Het heeft immers een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Echt geschikt dus voor de ‘oudere bewoners’ onder ons. Sta je meer aan het begin van jouw wooncarrière? Kom dan zeker ook kijken! De kans is groot dat je verliefd wordt op de mooie ruimtes en vooral op de gave slaapkamer met badkamer en dakterras op de 1ste verdieping. En wil je je spulletjes of je fiets kwijt? Dat kan eenvoudig in de berging.

Parkeren doe je zo ongeveer voor de deur, maar die auto laat je vaak staan vermoed ik. Je loopt immers zo naar alle voorzieningen in Lent en met de fiets ben je ook zo in de binnenstad van Nijmegen. Liever de natuur in? Met recreatiegebied de Lentse Plas en Park Lingezegen heb je én water én natuur dichtbij. Hoe heerlijk is dat?

Samengevat

– 3-kamer appartement met dakterras
– kleinschalig complex, rustig gelegen
– bouwjaar 2008, goed onderhouden
– Gebruiksoppervlakte wonen 103,7 m2
– inhoud 364 m3
– stadsverwarming, energielabel A
– eigen berging, makkelijk parkeren
– actieve VvE, bijdrage € 29,27 per maand

Nieuwsgierig?

Bel mij dan voor een persoonlijke rondleiding. Speciaal op zondag 19 september a.s. ben je hiervoor (op afspraak dus) van harte welkom! Ik ben nu al benieuwd naar jouw reactie.

Graag tot gauw!

Maurice Beckers

VvE checklist

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Ligging en buitenruimte

Energie

Kadastrale gegevens

Bergruimte

Parkeren

VvE checklist