Industrieweg 13

Nijmegen

€250000 k.k.

Omschrijving

Mooi appartement voor starters

Een licht 4-kamerappartement op fietsafstand van de binnenstad, dat is echt een ideale start van jouw wooncarrière! Eigenaresse Maaike is super trots op haar eerste huis en heeft haar ziel en zaligheid in dit appartement gestopt. En dat zie je! Tel daarbij op dat de buitenzijde van het complex net opnieuw is geschilderd, dan snap je hoe goed het wordt onderhouden.

Jouw woonwens?

Dit zeer goed verzorgde appartement op de 2e woonlaag verrast je niet alleen met zijn heerlijke woonkamer en maar liefst 3 slaapkamers, maar zeker ook met zijn gave, vrijwel nieuwe badkamer! En het balkon? Dat ligt op het zuidwesten; ideaal dus om lekker van de zon te genieten. Aan opbergruimte is er trouwens ook geen gebrek. Jouw fiets en andere spulletjes stal je eenvoudig in de riante berging in het souterrain. Een mooi extraatje dus!

Alles dichtbij

Of je nu een hapje wil eten of een terrasje wil pakken in de binnenstad, je fietst er zo naartoe. Sterker nog, Maaike en Olaf doen dat zelfs lopend. Dichtbij huis vind je echt alles voor de dagelijkse boodschappen. En of je nu voor je studie of werk naar de universiteit of een van de ziekenhuizen moet, voor alle drie geldt dat je die afstand makkelijk kan fietsen. Hoe heerlijk is dat!

Samengevat

– licht appartement, bouwjaar 1964
– 4 kamers, 3 slaapkamers
– zonnig balkon
– centrale ligging
– 62,4 m2 woonoppervlakte
– 15,1 m2 eigen berging
– gezonde VvE, bijdrage €150,- per mnd

Nieuwsgierig?

Bel mij dan sowieso voor een persoonlijke rondleiding. Speciaal op zondag 3 oktober a.s. ben je hiervoor (op afspraak dus) van harte welkom! Ik ben nu al benieuwd naar jouw reactie.

Groet!

Maurice Beckers

VvE checklist

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Ligging en buitenruimte

Energie

Kadastrale gegevens

Bergruimte

Parkeren

VvE checklist