Hommelstraat 15

Nijmegen

€275000 k.k.

Omschrijving

Mooie kans voor starters

Een licht 4-kamer appartement in een gewilde wijk, echt een ideale start van jouw wooncarrière! Dichtbij beide ziekenhuizen en de universiteit plus op fietsafstand van de binnenstad. Wat wil je nog meer!

Jouw woonwens?

Dit goed verzorgde appartement verrast je niet alleen met zijn heerlijke woonkamer en open keuken, maar ook met 3 slaapkamers en het kleine maar fijne balkon op het zuiden. Jouw fiets (en eventuele auto) parkeer je op het buitenterrein dat bij dit appartementencomplex hoort. Een mooi extraatje dus! Een dikke plus is de ruimte, net meer dan 70 m2, en de ligging op de hoek van de 2e etage. De eigen berging onderin het complex maakt het plaatje helemaal compleet!

Alles dichtbij

Of je nu een hapje wil eten of een terrasje wil pakken in de binnenstad, je fietst er zo naartoe. Dichtbij huis vind je een lekkere bakkerij, Albert Heijn XL, Blokker, Kruidvat en Jumbo. En voor natuurliefhebbers, het Goffertpark ligt praktisch om de hoek. Hoe heerlijk is dat!

Samengevat

– lekker licht appartement
– 3 slaapkamers, fijn balkon
– keuken, laminaat en sanitair van 2016
– 70,5 m2 woonoppervlakte
– complex gerenoveerd in 2003
– bijdrage VVE € 146,72 per maand

Nieuwsgierig?

Bel mij dan sowieso voor een persoonlijke rondleiding. Speciaal op zondag 20 juni a.s. ben je hiervoor (op afspraak dus) van harte welkom! Ik ben nu al benieuwd naar jouw reactie.

Groet!

Maurice Beckers

VvE checklist

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Ligging en buitenruimte

Energie

Kadastrale gegevens

Bergruimte

Parkeren

VvE checklist