Herckenrathweg 5

Bemmel

€750000 k.k.

Omschrijving

Alles voor jouw gezin

Geweldig zijn ze! Van die plekjes waar je kinderen heerlijk in de tuin kunnen spelen. Met een fijne leefkeuken, een flinke woonkamer en een riante tuin waar je jezelf makkelijk ziet zitten en genieten. Zo’n plekje waar je minimaal 3 en mogelijk zelfs meer slaapkamers hebt. Met een praktische garage en een kelder waar je veel spullen kwijt kan. En dan ook nog eens het centrum met alle voorzieningen om de hoek. Zo’n plekje dus… dat vind je aan de Herckenrathweg 5 in Bemmel!

Jouw woonwens?

Soms zie je meteen hoe heerlijk je ergens kan wonen. De mooie leefruimtes en de grote tuin maken dit huis tot een ideale plek waar je makkelijk kinderen rond ziet rennen. Ook perfect trouwens als je gewoon graag ruimte om je heen hebt. Eventueel een bedrijf/praktijk aan huis? Geloof me, daarmee voel je je hier ook zo thuis. En met een luxe (thuis-)werkplek in huis én in de tuin wil je waarschijnlijk nooit meer naar kantoor! In de toekomst gelijkvloers wonen? Zelfs dat is met een paar aanpassingen mogelijk.

Natuurlijk wil je ook dat het huis jou aanspreekt en dat het echt bij jou past. Daarom ben ik zo blij met eigenaren Peggy en Kees. Zij zorgen niet alleen uitstekend voor hun huis, maar hebben het ook een warme uitstraling gegeven. Dat is fijn thuiskomen!

Dichtbij de voorzieningen

Verschillende supermarkten, winkels, scholen en kinderdagverblijven, alles is dichtbij. Je zit tenslotte op loopafstand van het centrum van Bemmel. Daarnaast ben je ook nog eens zo in de binnenstad van Nijmegen. Hoe heerlijk is dat! Met de auto zit je trouwens zo op de snelweg. Arnhem, Apeldoorn of Utrecht komen zo ook makkelijk binnen bereik.

Samengevat

– heerlijk vrijstaand huis
– goed onderhouden
– 3 (mogelijk meer) slaapkamers
– gebruiksoppervlakte 181,5 m2
– woonoppervlakte 152,9 m2
– perceel van 900 m2
– kindvriendelijke buurt
– gewilde locatie

Nieuwsgierig?

Bel mij dan zeker voor een persoonlijke rondleiding. Speciaal op vrijdag 16 of zaterdag 17 juli a.s. ben je (op afspraak dus) van harte welkom! Ik ben nu al benieuwd naar jouw reactie.

Graag tot gauw!

Maurice Beckers

VvE checklist

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Ligging en buitenruimte

Energie

Kadastrale gegevens

Bergruimte

Parkeren

VvE checklist