Heidebloemstraat 85

Nijmegen

€225000 k.k.

Omschrijving

Mooie kans voor starters

Een licht 3-kamer appartement in een gewilde wijk, echt een ideale start van jouw wooncarrière! Dichtbij de universiteit en beide ziekenhuizen plus op fietsafstand van de binnenstad. Wat wil je nog meer!

Jouw woonwens?

Dit goed verzorgde appartement verrast je niet alleen met zijn heerlijke woonkamer en fijne keuken, maar ook met 2 flinke slaapkamers en het knusse balkon. Jouw eventuele auto parkeer je op het buitenterrein dat bij dit appartementencomplex hoort. Een mooi extraatje dus! De ruimte, bijna 65 m2, en de ligging op de hoek van de 1ste etage zijn echt een pre. De fiets kan buiten of in de eigen berging onderin het complex worden gestald. Dit maakt het plaatje helemaal compleet!

Alles dichtbij

Of je nu een hapje wil eten of een terrasje wil pakken in de binnenstad, je fietst er zo naartoe. Dichtbij huis vind je een lekkere bakkerij, Albert Heijn XL, Blokker, Kruidvat en Jumbo. En voor natuurliefhebbers, het Goffertpark ligt praktisch om de hoek. Hoe heerlijk is dat!

Samengevat

– lekker licht appartement
– 2 ruime slaapkamers
– fijn balkon, vrij uitzicht
– 64,9 m2 woonoppervlakte
– inhoud 225 m3
– lift aanwezig, eigen berging
– parkeren op eigen terrein
– blokverwarming, warm water via boiler
– actieve VvE, bijdrage VVE € 277,25* per maand inclusief voorschot stookkosten

* de bijdrage is tijdelijk hoger i.v.m. vervanging standleidingen

Nieuwsgierig?

Bel mij dan sowieso voor een persoonlijke rondleiding. Deze vinden op vrijdag 15 en zaterdag 16 oktober a.s. plaats (op afspraak dus). Ik ben nu al benieuwd naar jouw reactie.

Graag tot gauw!

Maurice Beckers

VvE checklist

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Ligging en buitenruimte

Energie

Kadastrale gegevens

Bergruimte

Parkeren

VvE checklist