Heibloemsedijk 5

Heeswijk-Dinther

€400000 k.k.

Omschrijving

Het beste van twee werelden?

Dat is zeker van toepassing op dit heerlijke vrijstaande huis in het buitengebied van Heeswijk-Dinther. Stel jezelf die fraaie natuur en ruimte voor die je hier nog zoveel hebt. En bedenk dat het centrum met al haar voorzieningen ook nog eens op fietsafstand is. Wie weet wandel jij binnenkort voor een drankje naar het verderop in de straat gelegen café-restaurant Stanserhorn, loop je naar de Abdij van Berne of fiets je naar het fraaie Kasteel Heeswijk!

Verbouwen of nieuwbouw?

In de jaren 50 is dit huis van hout gebouwd. In latere jaren is daar een stenen schil (gevel) omheen gezet. Ben je gezegend met gevoel voor techniek, dan zie ik je dit huis zeker verbouwen tot het huis van jouw dromen. Modernisering is hier namelijk nodig. Heb je minder zin in verbouwen? Dan is nieuwbouw natuurlijk ook een optie.

Wat sowieso helpt is dat het huis heel praktisch is ingedeeld. Alles is gelijkvloers met drie slaapkamers, een kleine badkamer, de ruime keuken en woonkamer op de begane grond. Hiermee is het geschikt voor zowel ‘jongere’ als ‘wat oudere’ bewoners. Om je alvast een indruk te geven van hoe het kan worden, hebben we twee animaties bij de foto’s opgenomen. Hier zie je dat je met het weghalen van de wand tussen de keuken en de woonkamer echt een hele fijne ruimte krijgt. En ja, gelukkig is het allerbelangrijkste al voor je geregeld: deze geweldig groene plek!

Samengevat

– Eenvoudige vrijstaande woning
– Alles gelijkvloers
– Woonoppervlakte 77,8 m2
– Externe bergruimte 27,8 m2
– Inhoud 318 m3
– Zonnig perceel van 550 m2
– Energielabel G
– Fraai gelegen in de natuur
– Op fietsafstand van het centrum
– Centraal tussen Eindhoven, Nijmegen en Den Bosch

Nieuwsgierig?

Bel mij dan zeker voor een persoonlijke rondleiding. Ik ben nu al benieuwd naar jouw reactie.

Graag tot gauw!

Maurice Beckers

VvE checklist

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Ligging en buitenruimte

Energie

Kadastrale gegevens

Bergruimte

Parkeren

VvE checklist