Hegdambroek 1612

Nijmegen

€300000 k.k.

Omschrijving

Alles wat jij wil

Soms zie je meteen hoe fijn je ergens kunt wonen. Dat geldt zeker voor deze mooie tussenwoning in Lindenholt! Denk alleen al aan de ruimte die het huis biedt, de flinke achtertuin en vergeet vooral de fijne veranda niet. Tel daar ook nog eens de fraaie locatie bij op, dan heb je echt een tophuis!

Genieten met een grote G

Als jouw wensenlijstje een sfeervolle woonkamer, een mooie keuken en maar liefst 4 slaapkamers aangeeft, dan kan je hier echt alles afvinken. Als makelaar word ik altijd blij van mensen die goed voor hun huis zorgen. En dat doen eigenaren Nicole en Luuk zeker! Heb je die mooie veranda trouwens al gezien achterin die grote tuin? Als je het zonnetje dus een keer beu bent, dan kan je hier heerlijk genieten van de schaduw. Sowieso is dit ’s avonds ook een lekker plekje!

Dichtbij de voorzieningen

Verschillende supermarkten, winkels, scholen en kinderdagverblijven, alles is dichtbij. Hoe mooi is dat! Werk je bijvoorbeeld in één van de ziekenhuizen of bij de universiteit, dan neem je makkelijk de fiets. En met de auto zit je zo op de snelweg.

Samengevat

– heerlijk leefhuis uit 1983
– goed onderhouden
– 4 slaapkamers
– grote zonnige tuin
– woonoppervlakte 102,5 m2
– inhoud 393 m3
– rustige buurt
– praktische berging
– parkeren op eigen terrein

Nieuwsgierig?

Dat snap ik! Bel mij dan zeker voor een persoonlijke rondleiding. Ik ben nu al benieuwd naar jouw reactie.

Graag tot gauw!

Maurice Beckers

VvE checklist

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Ligging en buitenruimte

Energie

Kadastrale gegevens

Bergruimte

Parkeren

VvE checklist