Groenewoudseweg 64

Nijmegen

€800000 k.k.

Omschrijving

Alles voor jouw gezin

Geweldig zijn ze! Van die plekjes waar je kinderen heerlijk in de tuin kunnen spelen. Met een fijne leefkeuken, een flinke woonkamer en een riante tuin waar je jezelf makkelijk ziet zitten en genieten. Zo’n plekje waar je minimaal 4 en mogelijk zelfs meer slaapkamers hebt. Met een praktische garage en een kelder waar je nog veel meer spullen kwijt kan. En dan ook nog eens met alle voorzieningen om de hoek. Zo’n plekje dus… dat vind je in Nijmegen-Oost aan de Groenewoudseweg 64!

Jouw woonwens?

Soms zie je meteen hoe heerlijk je ergens kan wonen. De mooie leefruimtes en de grote tuin maken dit huis tot een ideale plek waar je makkelijk kinderen rond ziet rennen. Ook perfect trouwens als je gewoon graag ruimte om je heen hebt. Eventueel een bedrijf/praktijk aan huis? Geloof me, daarmee voel je je hier ook zo thuis. En met een luxe werkplek in huis wil je waarschijnlijk nooit meer naar kantoor! In de toekomst gelijkvloers wonen? Zelfs dat is hier mogelijk.

Dichtbij de voorzieningen

Verschillende supermarkten, winkels, scholen en kinderdagverblijven, alles is dichtbij. Daarnaast ben je ook nog eens zo in het centrum van Nijmegen. Hoe heerlijk is dat! Werk je in één van de ziekenhuizen of bij de universiteit, dan neem je makkelijk de fiets. En met de auto zit je zo op de snelweg.

Samengevat

– fraai en ruim huis uit 1955
– goed onderhouden
– 4 (mogelijk meer) slaapkamers
– woonoppervlakte 220,7 m2
– overige inpandige ruimte 45,7 m2
– perceel van 512 m2
– kantoor aan huis mogelijk
– in Nijmegen-Oost
– energielabel D

Nieuwsgierig?

Bel mij dan zeker voor een persoonlijke rondleiding. Ik ben nu al benieuwd naar jouw reactie.

Graag tot gauw!

Maurice Beckers

VvE checklist

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Ligging en buitenruimte

Energie

Kadastrale gegevens

Bergruimte

Parkeren

VvE checklist