Groenestraat 219B

Nijmegen

€225000 k.k.

Omschrijving

— Helaas zijn we al helemaal volgeboekt en kunnen we nieuwe geïnteresseerden niet meer inplannen. Sorry! Maurice —

Mooie kans voor starters

Een licht appartement in de gewilde wijk Hazenkamp, echt een ideale start van jouw wooncarrière! Met een geweldig zicht op de Groenestraatkerk en de centrale ligging van dit appartement blijft er simpelweg weinig te wensen over.

Jouw woonwens?

Dit goed verzorgde appartement verrast je niet alleen met zijn heerlijke woonkamer en open keuken, maar ook met zijn mooie slaapkamer, een praktische tweede kamer en het kleine maar fijne balkon voor de ochtendzon. Jouw fiets (en eventuele auto) parkeer je op het afgesloten terrein dat bij dit appartementencomplex hoort. Een mooi extraatje dus! Een dikke plus is ook dat je uitkijkt op de kerk. Geen inkijk dus van overburen en wél een mooi uitzicht! Dat maakt het plaatje echt compleet.

Alles dichtbij

Of je nu een hapje wil eten of een terrasje wil pakken in de binnenstad, je fietst er zo naartoe. Sterker nog, de huidige eigenaren doen dat zelfs lopend. Dichtbij huis vind je, naast o.a. Ekoplaza, Albert Heijn en Appeltje-Eitje, de lekkerste biologische slagerij van Nijmegen. En voor natuurliefhebbers, het Goffertpark ligt letterlijk om de hoek. Hoe heerlijk is dat!

Samengevat

– lekker licht appartement
– 3 kamers (2 slaapkamers)
– 54,8 m2 woonoppervlakte
– fijn balkon
– populaire wijk
– bijdrage VVE € 106,37 per maand

Nieuwsgierig?

Bel mij dan sowieso voor een bezichtigingsafspraak. Speciaal op vrijdag 4 september a.s. ben je hiervoor (op afspraak dus) van harte welkom! Ik ben nu al benieuwd naar jouw reactie.

Groet!

Maurice Beckers

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Buitenruimte

Energie

Nieuwsgierig?

Voor het plannen van een bezichtiging hebben we wat gegevens van je nodig.