Enkstraat 26

Nijmegen

€550000 k.k.

Omschrijving

Gelijkvloers genieten of een gaaf gezinshuis?

Hoe fraai wil je het hebben? Het begint al met de fantastische ligging, zeer rustig gelegen en toch op loopafstand van de winkels en op fietsafstand van de binnenstad. Tel erbij op dat je hier zowel gelijkvloers kan wonen als er een heerlijk gezinshuis van kan maken. Dan snap je waarom dit zo’n aantrekkelijk huis is.

Jouw woonwens?

De kans is groot dat je bij binnenkomst meteen een goed gevoel krijgt. Het huis is namelijk in 2008 gebouwd en sindsdien met liefde onderhouden. En dat merk je! Wat ook helpt is dat het heel praktisch is ingedeeld. Met een riante slaapkamer en een ruime badkamer op de begane grond en twee mooie slaapkamers plus een badkamer op de eerste verdieping, is het geschikt voor zowel ‘jongere’ als ‘wat oudere’ bewoners. Het woongedeelte bestaat uit een open keuken, een gedeelte voor de eettafel en een tuingerichte woonkamer. De keuken loopt via de eetkamer vloeiend over in de woonkamer; echt een fijne plek om heel wat gezellige uurtjes door te brengen. De vele ramen maken de ruimtes licht en geven je meteen fraai zicht op de fijne tuin. Dat wordt dus genieten! Uiteraard vind je in de gang nog een separate ruimte voor het toilet en is er een extra bergruimte waar onder andere het witgoed en de fietsen een plekje hebben gevonden.

Van 3 naar 5 grote slaapkamers?

Als je bedenkt dat sommige eigenaren in deze straat een dakopbouw boven op de woonkamer hebben gerealiseerd. Dan snap je hoeveel extra ruimte je daarmee wint. En hoeveel waarde je toevoegt…

Fantastische ligging

De winkels voor de dagelijkse boodschappen liggen letterlijk ‘om de hoek’. In de buurt vind je verder heerlijke eettentjes en met de fiets ben je zo in de binnenstad. Daar vind je alle extra (culturele) voorzieningen. Werk je in één van de ziekenhuizen of bij de universiteit, ook dan pak je makkelijk de fiets. En met de auto zit je zo op de snelweg.

Samengevat

– moderne woning uit 2008
– 126,4 m² woonoppervlakte
– Inhoud 510,1 m3
– eventueel gelijkvloers wonen
– zeer goed onderhouden
– parkeren op eigen terrein
– rustig gelegen in St. Anna

Zien is geloven?

Bel mij gerust voor een persoonlijke rondleiding. Speciaal op zondag 12 september a.s. ben je hiervoor (op afspraak dus) van harte welkom! Ik ben nu al benieuwd naar jouw reactie.

Graag tot gauw!

Maurice Beckers

VvE checklist

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Ligging en buitenruimte

Energie

Kadastrale gegevens

Bergruimte

Parkeren

VvE checklist