Dromedarisstraat 54

Nijmegen

€650000 k.k.

Omschrijving

Riant wonen in de Hazenkamp

Soms zie je meteen hoe fijn je ergens kunt wonen. Dat geldt zeker voor deze riante woning in de populaire wijk Hazenkamp. Denk alleen al aan de mooie woonkamer, de fijne keuken, de 5 slaapkamers, de enorme kelder en de grote tuin. Tel daar ook nog eens de geweldige locatie bij op, dan heb je echt een tophuis!

Jouw woonwens?

Deze bijna volledig vrijstaande woning heeft een geweldig volume zonder dat het te overdadig wordt. De fijne leefruimtes maken het een ideale plek waar je makkelijk kinderen rond ziet rennen. Ook perfect trouwens als je gewoon graag veel ruimte om je heen hebt. Eventueel een bedrijf/praktijk aan huis? Geloof me, daarmee voel je je hier ook zo thuis. Dit is namelijk eenvoudig in de kelder te realiseren (zelfs met eigen ingang). Als makelaar word ik ook altijd blij van mensen die goed voor hun huis zorgen. En dat doen deze eigenaren zeker!

Dichtbij de voorzieningen

Verschillende supermarkten, scholen en kinderdagverblijven, de natuur van het Goffertpark, alles is dichtbij. En je bent ook nog eens zo in de binnenstad. Hoe heerlijk is dat! Werk je bijvoorbeeld in één van de ziekenhuizen of bij de universiteit, dan neem je makkelijk de fiets. En met de auto zit je zo op de snelweg.

Samengevat

– riante woning met grote kelder
– goed onderhouden
– 5 slaapkamers
– zonnige tuin
– gewilde woonwijk
– mogelijkheid bedrijf/praktijk aan huis

Geïnteresseerd?

Dat snap ik! Bel mij dan zeker voor een bezichtigingsafspraak. Speciaal op zondag 30 augustus a.s. ben je hiervoor (op afspraak dus) van harte welkom! Ik ben nu al benieuwd naar jouw reactie.

Graag tot gauw!

Maurice Beckers

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Buitenruimte

Energie

Nieuwsgierig?

Voor het plannen van een bezichtiging hebben we wat gegevens van je nodig.