Dr. Claas Noorduijnstraat 9A26

Nijmegen

€700000 k.k.

Omschrijving

Locatie, locatie, locatie

Hoe fraai wil je het hebben? Het begint al met de fantastische ligging, zeer rustig gelegen in een parklandschap in Nijmegen-Oost en toch op loopafstand van de binnenstad. Tel daar ook nog eens de moderne vormgeving en eigentijdse luxe van dit lichte appartementengebouw bij op, dan krijg je: Paviljoen Margriet.

Blikvanger van Parc Margriet

Toen Patrick, onze woningfotograaf, foto’s van dit lichte, 141 m² tellend penthouse kwam maken, was zijn eerste reactie: wow! Door de ligging op de 2e (en hoogste) etage en de grote raampartijen kijk je hier namelijk heerlijk weg. Wat denk je trouwens van de fraaie binnentuin bij de entree? Die geeft je meteen het gevoel dat je welkom bent. Een verdieping lager ben je verzekerd van een eigen parkeerplaats, een stalling voor de fietsen en een praktische berging. Met de lift beland je vervolgens in een oogwenk op jouw eigen etage. De lijn van comfort en luxe afwerking is duidelijk door de eigenaren doorgezet in het appartement. Denk aan de brede hal bij binnenkomst waar jouw aandacht meteen – door de dubbele deuren – naar de sfeervolle woonruimte wordt getrokken. De ruime woonkamer, de luxe keuken en het riante balkon zorgen echt voor dat heerlijke thuisgevoel! De 2 mooie slaapkamers en de grote badkamer dragen daar ook zeker aan bij. Dat wordt dus genieten! Uiteraard vind je in de gang nog een separate ruimte voor het toilet, één voor het witgoed en een extra bergruimte.

Fantastische ligging

Niet alleen het centrum met al haar (culturele) voorzieningen, ook de winkeltjes, eetcafés en restaurants van het populaire Nijmegen-Oost vind je op loopafstand. Het natuurschoon van Nijmegen ligt zelfs om de hoek. Verder zijn verschillende supermarkten en speciaalzaken dichtbij. Werk je in één van de ziekenhuizen of bij de universiteit, dan neem je makkelijk de fiets. En met de auto zit je zo op de snelweg.

Samengevat

– luxe penthouse, bouwjaar 2017
– 141 m² woonoppervlakte
– 2 slaapkamers
– eigen parkeerplaats
– rustig gelegen in Nijmegen-Oost
– bijdrage VVE € 195,65

Zien is geloven?

Bel mij gerust om een bezichtigingsafspraak te maken. Ik ben nu al benieuwd naar jouw reactie.

Graag tot gauw!

Maurice Beckers

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Buitenruimte

Energie

Nieuwsgierig?

Voor het plannen van een bezichtiging hebben we wat gegevens van je nodig.