Dorpsstraat 0ong

Beugen

€200000 k.k.

Omschrijving

Wauw!

Als je al niet al aan zelfbouwen dacht, dan doe je dat nu waarschijnlijk wel. Want wat een heerlijke plek is dit! Stel jezelf ruim 1000 m2 voor, een bouwvlak van maar liefst 12 x 12 meter met daarnaast nog extra aanbouwmogelijkheden én de hele dag zon op jouw perceel. Daar word je toch blij van?

Ja maar…

… is zelfbouwen niet een gedoe? Tja, dat hangt vooral van jezelf af. Het is sowieso iets dat goed gepland en begeleid moet worden. Daarom is het team van ECO architecten uit Nijmegen ook zo attent om je alvast op weg te helpen. Zij hebben 2 mooie voorbeelden ontworpen om je nu al op ideeën te brengen. En ja, zij helpen je graag om jouw droomhuis ook echt te realiseren. Mocht je trouwens een ander idee hebben of zelf een architect kennen, dan is dat natuurlijk ook goed. Aan jou de keus!

De omgeving

Beugen is een heel gemoedelijk plaatsje dichtbij Boxmeer en staat vooral bekend om haar centrale ligging, de mooie molen, het prachtige natuurgebied De Vilt en de ligging vlakbij de Maas. In en om het dorp zijn verschillende voorzieningen zoals een basisschool, ziekenhuis en horeca. De boodschappen haal je eenvoudig in Boxmeer en je zit ook zo op de snelweg A73. Nijmegen, Venlo of Eindhoven zijn daarom goed bereikbaar.

Een paar kengetallen

Perceel 1070 m2
Vrijstaand woonhuis
Bouwvlak 12 x 12 meter
Goothoogte 4 meter
Nokhoogte maximaal 7,5 meter
Inhoud circa 600 m3

Nieuwsgierig?

Bel mij gerust om samen het kavel te bezichtigen. Ik ben nu al benieuwd naar jouw reactie.

Graag tot gauw!

Maurice Beckers

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Buitenruimte

Energie

Nieuwsgierig?

Voor het plannen van een bezichtiging hebben we wat gegevens van je nodig.