Daniel Mijtensstraat 4

Boxmeer

€235000 k.k.

Omschrijving

Thuiskomen!

Stel jezelf eens voor: heb je net in het centrum een heerlijk ijsje gegeten bij ijssalon Rembrandt om vervolgens zo naar jouw fijne huis aan de Daniël Mijtensstraat te wandelen. Dat is nog eens thuiskomen! Geniet ‘s ochtends van het ontbijt in het zonnetje in de tuin en zie ‘s avonds de zon ondergaan vanuit de veranda. Hoe heerlijk is dat?

Op-en-top onderhouden

Dit lekkere leefhuis met 3 slaapkamers en een riante zolder (potentiële 4e slaapkamer) is op-en-top onderhouden. Je ziet ook duidelijk hoe belangrijk eigenaren Liseth en Bram verduurzaming vinden. Zo hebben ze hun huis niet alleen goed laten isoleren, maar ook echt voor sfeer en warmte gezorgd. En dat voel je meteen bij binnenkomst. In dit huis zie je makkelijk jonge kinderen rondrennen en genieten. Tegelijk is het ook voor oudere bewoners geschikt. Dat zie je duidelijk terug in deze wijk: een mooie mix van jongere en seniore bewoners!

Alles in de buurt

Met meerdere supermarkten, scholen en kinderdagverblijven heb je alles zo bij de hand. Het centrum met al haar voorzieningen en het station zijn echt dichtbij. En fraaie natuur? Die vind je praktisch om de hoek. Kenners weten ook dat Boxmeer op horeca-vlak goed is ontwikkeld. Dus als we vanaf juni weer mogen ;). De centrale ligging zorgt verder voor goede bereikbaarheid via OV en snelwegen.

Samengevat

Fraaie eengezinswoning uit 1970
Goed onderhouden, geweldige ligging
3 slaapkamers, een 4e is mogelijk
Heerlijke achtertuin met schuur, luxe veranda en achterom

Nieuwsgierig?

Dat snap ik! Bel mij gerust voor een bezichtigingsafspraak. Speciaal op zondag 31 mei a.s. ben je hiervoor (op afspraak dus) van harte welkom! Ik ben nu al benieuwd naar jouw reactie.

Graag tot gauw!

Maurice Beckers

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Buitenruimte

Energie

Nieuwsgierig?

Voor het plannen van een bezichtiging hebben we wat gegevens van je nodig.