Bronsgeeststraat 49

Nijmegen

€300000 k.k.

Omschrijving

VANWEGE GROTE BELANGSTELLING IS ER HELAAS GEEN MOGELIJKHEID MEER OM EEN AFSPRAAK TE PLANNEN. GROET! MAURICE

Mooie kans voor starters

Het nieuwe jaar is begonnen, mijn vakantie is voorbij: tijd dus om weer aan de slag te gaan! Dan is het toch geweldig om met zo’n fraaie bovenwoning uit 1900 te kunnen beginnen? Dichtbij de binnenstad, heerlijk ruim (115 m2) en ook goed onderhouden! 

Jouw wensenlijstje?

Als er op jouw wensenlijstje 3 slaapkamers, een mooie woonkamer, een grote leefkeuken, een fijne badkamer, een heerlijk balkon en een fraaie uitstraling staan, dan zou ik hier zeker komen kijken. Deze bovenwoning is altijd goed onderhouden en heeft in de jaren 90 zelfs een flinke renovatie achter de rug. En ja, het helpt natuurlijk dat de huidige eigenaar die lijn doorzet. Zo heeft hij onder andere een nieuwe HR-ketel laten installeren, een nieuwe houten vloer gelegd en zijn vrijwel alle muren afgewerkt en geschilderd. 

Geweldige locatie

Genoeg mooie ontwikkelingen in jouw buurt: denk aan de Handelskade, het Waalfront en de plannen met het Honigcomplex. Tel daar de fraaie ‘oude uitstraling’ van de huizen (begin 20ste eeuw) in de Bronsgeeststraat zelf bij op, dan begrijp je hoe goed oud en nieuw hier samenkomen. De supermarkt vind je op een paar minuten lopen. Vanwege de ligging profiteer je sowieso van alle gemakken die het centrum van Nijmegen je te bieden heeft. Of je nu (als het weer mag) van cultuur wil genieten bij De Vereeniging, naar de film bij Lux, ergens een hapje wil eten, de rivier of de natuur van de Ooijpolder op wil zoeken of naar het centraal station? Dit alles vind je gewoon op loopafstand.

Kortom:

– fraaie ruime bovenwoning
– 3 slaapkamers, eigen balkon
– goed onderhouden
– woonoppervlakte 115 m2
– op loopafstand van de binnenstad
– actieve VvE, bijdrage € 50,- per mnd.

Nieuwsgierig?

Bel mij dan gerust voor een afspraak, ik leid je graag persoonlijk rond. Op zondag 31 januari a.s. ben je hiervoor (op afspraak dus) van harte welkom! Ik ben nu al benieuwd naar jouw reactie.

Graag tot gauw!

Maurice Beckers

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Buitenruimte

Energie

Nieuwsgierig?

Voor het plannen van een bezichtiging hebben we wat gegevens van je nodig.