Bronsgeeststraat 18

Nijmegen

€250000 k.k.

Omschrijving

Kopen zonder kijken?

Iedereen kent toch dit tv-programma waarin aannemer Bob en makelaar Alex huizenjagers aan een mooie nieuwe stek helpen. In een Nijmeegse aflevering zou deze benedenwoning zeker de hoofdrol spelen. Want zeg nou zelf: een goede buitenkant en een binnenkant waar je nog jouw stempel op kan drukken, een heerlijke zonnige tuin en dichtbij de binnenstad, dat biedt toch kansen! En geen zorgen, van mij mag je gewoon eerst komen kijken voordat je het koopt. 😉

Jouw wensenlijstje?

Staat dit op jouw lijstje: een benedenwoning met tuin, een fraai oud pand (uit 1912), mogelijkheid tot uitbouwen, zelf of laten klussen, 1 of 2 slaapkamers, een mooie woonkamer en leefkeuken? Dan zou ik hier zeker komen kijken. Om je te helpen heb ik 2 animatiefoto’s (1 zonder en 1 met uitbouw) toegevoegd om te laten zien hoe het kan worden. En ja, het is sowieso fijn dat de buitenkant al behoorlijk op orde is. Zo is de achtergevel geïsoleerd, heeft de woning dubbel glas en liggen er al 8 eigen zonnepanelen op het dak. De focus ligt dus echt op binnen. Maak jij er iets moois van?

Geweldige locatie

Genoeg goede ontwikkelingen in jouw buurt: denk aan de Handelskade, het Waalfront en de plannen met het Honigcomplex. Tel daar de fraaie ‘oude uitstraling’ van de huizen (begin 20ste eeuw) in de Bronsgeeststraat zelf bij op, dan begrijp je hoe mooi oud en nieuw hier samenkomen. De supermarkt vind je op een paar minuten lopen. Vanwege de ligging profiteer je sowieso van alle gemakken die het centrum van Nijmegen je te bieden heeft. Of je nu (als het weer mag) van cultuur wil genieten bij De Vereeniging, naar de film bij Lux, ergens een hapje wil eten, de rivier of de natuur van de Ooijpolder op wil zoeken of naar het centraal station? Dit alles vind je gewoon op loopafstand.

Kortom:

– benedenwoning met potentie
– nu 1 slaapkamer, mogelijk 2
– goede buitenkant
– binnen moet je aan de slag
– woonoppervlakte nu 59,1 potentieel 70 m2
– verwarming met gas- en houtkachel, geen cv
– op loopafstand van de binnenstad
– VvE bijdrage € 50,- per maand

Nieuwsgierig?

Bel mij dan gerust voor een afspraak, ik leid je graag persoonlijk (op afspraak dus) rond op zondag 14 maart a.s. Ik ben nu al benieuwd naar jouw reactie.

Graag tot gauw!

Maurice Beckers

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Buitenruimte

Energie

Nieuwsgierig?

Voor het plannen van een bezichtiging hebben we wat gegevens van je nodig.