Bottelstraat 1E

Nijmegen

€325000 k.k.

Omschrijving

Een goed bewaard geheim!

Vorige week had ik een fraai appartement aan Plein ‘44 in de verkoop. Deze week neem ik je mee naar een ander mooi plekje, ook weer hartje Nijmegen! De Lange Hezelstraat ken je vast al als een hele gezellige winkelstraat. De Bottelstraat is weer een rustig zijstraatje daarvan en juist daar vind je dit heerlijke appartement op de bovenste (derde) verdieping. Met de oudste winkelstraat van Nederland om de hoek heb je aan sfeer en charme dus geen gebrek. Diezelfde sfeer en charme hebben eigenaren Nina en Bonne aan dit jonge, moderne appartement (2006) weten toe te voegen. Als kers op de taart geldt het geweldige dakterras, misschien wel het mooiste van Nijmegen!

Zeer goed onderhouden

Als makelaar word ik altijd blij van mensen die hun huis goed verzorgen. En dat is bij dit appartement zeker van toepassing! Het gaat immers om een ‘jong’ en kleinschalig appartementencomplex, gebouwd naar moderne maatstaven (energielabel A). Het appartement zelf verrast je niet alleen met zijn heerlijke woonkamer en half-open keuken, maar ook met zijn airconditioned slaapkamer, een praktische tweede kamer, het fijne balkon voor de middagzon en het prachtige uitzicht vanaf het grote dakterras. Je kijkt hier alle kanten op; maar die richting St. Stevenskerk is toch wel het mooist!

Alles in de buurt

Met de supermarkt, bakker en slager om de hoek heb je jouw dagelijkse boodschappen zo in huis. Vanwege de ligging profiteer je sowieso van alle gemakken die het centrum van Nijmegen je te bieden heeft. Of je nu van cultuur wilt genieten bij De Vereeniging, naar de film bij Lux, ergens een hapje wilt eten, de rivier of de natuur van de Ooijpolder op wilt zoeken of naar het centraal station? Dit alles vind je gewoon op loopafstand.

Samengevat

Fraai en modern 3-kamerappartement
Heerlijk groot dakterras en extra balkon
Geweldige ligging
Eigen berging, parkeervergunning € 15,- per maand
Bouwjaar 2006, servicekosten € 75,- per maand

Nieuwsgierig?

Bel mij dan voor een bezichtigingsafspraak. Speciaal op zondag 8 maart a.s. ben je hiervoor (op afspraak dus) van harte welkom! Ik ben nu al benieuwd naar jouw reactie.

Groet!

Maurice Beckers

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Buitenruimte

Energie

Nieuwsgierig?

Voor het plannen van een bezichtiging hebben we wat gegevens van je nodig.