Bisonstraat 16

Nijmegen

€575000 k.k.

Omschrijving

Alles voor jouw gezin

Geweldig zijn ze! Van die plekjes waar je kinderen heerlijk in de tuin kunnen spelen. Met een fijne keuken, woonkamer en een riante tuin waar je jezelf makkelijk ziet zitten en genieten. Zo’n plekje waar je 4 slaapkamers hebt. Met een kelder en een schuur waar je veel spullen kwijt kan. En dan ook nog eens in de prachtige wijk Hazenkamp. Zo’n plekje dus… dat vind je aan de Bisonstraat 16!

Jouw woonwens?

Soms zie je meteen hoe fijn je ergens kan wonen. Dit mooi gerenoveerde hoekhuis en de grote tuin maken het tot een ideale plek waar je makkelijk kinderen rond ziet rennen. Ook perfect trouwens als je gewoon graag ruimte om je heen hebt. Natuurlijk wil je ook dat het huis jou aanspreekt en dat het echt bij jou past. Daarom zijn wij zo blij met de huidige eigenaren. Zij zorgen niet alleen uitstekend voor hun huis, maar hebben het ook een warme uitstraling gegeven. Dat is heerlijk thuiskomen!

Dichtbij de voorzieningen

Verschillende supermarkten, winkels, scholen en kinderdagverblijven, alles is dichtbij. Verder zit je op loopafstand van het Goffertpark en met de fiets ben je zo in de binnenstad. Ideaal toch! Werk je in één van de ziekenhuizen of bij de universiteit, ook dan pak je makkelijk de fiets. En moet je buiten Nijmegen zijn? Dan zit je met de auto zo op de snelweg.

Samengevat

– gerenoveerd hoekhuis uit 1953
– goed onderhouden
– 4 slaapkamers
– woonoppervlakte 105 m2
– perceel van 290 m2
– energielabel C
– kindvriendelijke buurt
– gewilde locatie

Al een beetje verliefd?

Bel ons dan zeker voor een persoonlijke rondleiding. We zijn nu al benieuwd naar jouw reactie.

Graag tot gauw!

Birgit en Maurice Beckers

VvE checklist

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Ligging en buitenruimte

Energie

Kadastrale gegevens

Bergruimte

Parkeren

VvE checklist