Berg en Dalseweg 39

Nijmegen

€1000000 k.k.

Omschrijving

Statig, stoer of allebei?

Deze stadsvilla is allebei! Statig vanwege de fraaie architectuur van eind 19e eeuw. Stoer vanwege de heerlijke leefruimtes die het huis ook robuust maken. Je ziet hier gemakkelijk veel kinderen rondrennen. En die hebben ook nog eens hun eigen etage! Eventueel een bedrijf/praktijk aan huis? Geloof me, daarmee voel je je hier ook zo thuis.

Charme van vroeger, comfort van nu

In 1888 gebouwd als statussymbool en goed verzorgd door de jaren heen; dan begrijp je hoe mooi het huis nog altijd is. Een voorbeeld? Stel jezelf een geweldige hal met hoog ornamenten plafond en marmeren vloer voor. Eenmaal die mooie lange hal doorgelopen ga je van ‘het toen’ naar ‘het nu’: een riante, moderne, uitgebouwde leefkeuken met haard. Waarschijnlijk de plek waar jij en je gezin veel tijd doorbrengen! Schuif vervolgens de en-suite-deuren open naar de woonkamer en laat je verwelkomen door de sfeer en ruimte. Juist die combinatie van sfeer, ruimte, het oude en het nieuwe maakt dit huis tot een heerlijk leefhuis.

Flinke verbouwing

Er is simpelweg te weinig plaats om hier alle vier (!) woonlagen te beschrijven. Ik nodig je dan ook van harte uit om deze fraaie stadsvilla zelf te bewonderen. Dan zie je meteen dat nagenoeg alles is gerenoveerd. De eigenaren hebben recent een flinke verbouwing doorgevoerd.

Fantastische ligging

Niet alleen het centrum met al haar (culturele) voorzieningen, ook de winkeltjes, eetcafés en restaurants van het populaire Nijmegen Oost vind je op loopafstand. Verder zijn scholen en kinderopvang dichtbij, net zoals verschillende supermarkten. Werk je in één van de ziekenhuizen of bij de universiteit, dan neem je makkelijk de fiets. En met de auto zit je zo op de snelweg.

Nieuwsgierig?

Bel dan zeker voor een bezichtiging. Dit kan op afspraak op zaterdag 23 februari of zondag 24 februari a.s. Ik ben nu al benieuwd naar jouw reactie.

Tot slot:

• Schitterende stadsvilla uit 1888
• Goed onderhouden, mooie ligging
• 6 slaapkamers en 2 werkkamers
• 2 moderne badkamers
• Heerlijke tuin
• Woonoppervlakte 350 m2
• Inhoud 1397 m3
• Perceel 324 m2
• Parkeren op eigen terrein

Graag tot gauw!

Maurice Beckers

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Buitenruimte

Energie

Nieuwsgierig?

Voor het plannen van een bezichtiging hebben we wat gegevens van je nodig.