Berg en Dalseweg 132

Nijmegen

€950000 k.k.

Omschrijving

Locatie, locatie, locatie

Het is zaterdagmiddag en je hebt net heerlijke wijn geproefd bij Arno de Laak, vervolgens wandel je zo naar jouw fraaie herenhuis verderop aan de Berg en Dalseweg. Hoe mooi is dat!

Ruim, ruimer, ruimst

Dit herenhuis in de kenmerkende jaren-30-stijl heeft een geweldig volume zonder dat het te overdadig wordt. De fijne leefruimtes en de hoge plafonds maken het huis robuust. Zo zie je hier makkelijk veel kinderen rondrennen. En die hebben ook nog eens hun eigen etage! Eventueel een bedrijf/praktijk aan huis? Geloof me, daarmee voel je je hier ook zo thuis.

Charme van vroeger

In 1936 gebouwd als statussymbool en goed verzorgd door de jaren heen; dan begrijp je hoe mooi het huis nog altijd is. Een voorbeeld? Stel jezelf voor terwijl je in de hal staat, van daaruit heb je namelijk zicht op de serre, de eetkamer en de salon. Waarschijnlijk de plek waar jij en je gezin veel tijd doorbrengen! Juist die combinatie van sfeer, ruimte en het karakteristieke dat gekoesterd wordt, dat maakt dit huis tot een heerlijk leefhuis.

Comfort van nu?

Soms zie je gauw de mogelijkheden en potentie van een huis. Dat geldt zeker voor deze mooie stek. En ja, sommige zaken zijn gedateerd. Denk bijvoorbeeld aan de keuken en de badkamers. Het is aan jou om het comfort van nu aan te laten brengen. Bijkomend voordeel? Je kunt dit huis de ‘finishing touch’ geven die jij wilt!

Fantastische ligging

Niet alleen het centrum met al haar (culturele) voorzieningen, ook de winkeltjes, eetcafés en restaurants van het populaire Nijmegen Oost vind je op loopafstand. Verder zijn scholen en kinderopvang dichtbij, net zoals verschillende supermarkten. Werk je in één van de ziekenhuizen of bij de universiteit, dan neem je makkelijk de fiets. En met de auto zit je zo op de snelweg.

Tot slot:

– Schitterend herenhuis uit 1936
– Goed onderhouden, mooie ligging
– 6 slaapkamers (potentieel 9)
– 2 badkamers
– Fijne tuin
– Woonoppervlakte 361 m2
– Inhoud 1550 m3
– Perceel 535 m2
– vrijstaande garage

Nieuwsgierig?

Bel mij dan zeker voor een bezichtigingsafspraak. Ik ben nu al benieuwd naar jouw reactie.

Graag tot gauw!

Maurice Beckers

Kenmerken

Bouw

Oppervlakten en inhoud

Buitenruimte

Energie

Nieuwsgierig?

Voor het plannen van een bezichtiging hebben we wat gegevens van je nodig.